Video: Satay kylling med jordnøddesovs
Satay kylling med jordnøddesovsKøkken:
Ingredienser:
Kinesisk
17
Tilberedningstid
1 timer 20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Kyllingefilet
-
1 stk Hakket løg
-
2 stk Citrongræsstilk
-
4 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Finthakket chili
-
2 tsk Stødt koriander
-
1 tsk Stødt spidskommen
-
1.2 tsk Køkkensalt
-
1 spsk Soja
-
60 ml Olie
-
1 stk Agurk i skiver
-
0 Hakkede ristede jordnødder
-
125 gram Jordnøddesmør
-
250 ml Kokosmælk
-
125 ml Vand
-
1.1 spsk Sød chilisauce
-
2 spsk Citronsaft
Læg træspid i vand i mindst ½ time.
Skær kylling i flade strimler og sæt et eller to på hvert spid.
Blend løg, citrongræs, hvidløg, chili, koriander, spidskommen, salt og soja under løbende tilsætning af olie, så blandingen bliver helt lind.
Fordel blandingen over kødet og lad det trække i køleskab i ½ time.
Til sovsen:
Rør alt sammen og kog op ved svag varme.
Den bliver tyk, når den køler en smule ned igen.
Opvarm ovn eller grill (ovnen på grillvarme).
Bland lidt farin og olie og pensl spiddene med dette.
Pensl en rist med olie og grill spiddene i 3-4 minutter.
Server med sovsen, agurkeskiver og jordnødder.
Hertil ris.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Müsli med mandler, hørfrø og tranebær
Müsli med mandler, hørfrø og tranebærDu starter med at blande honning, olie og havregryn s...
Risotto med broccoli og porre
Hak porren. Del broccolien i buketter. Blanchér begge dele i letsaltet vand i 1 min. Hæld...
Klassisk kalkunfarsbrød
Fremgangsmåde:Kalkunkød, paprika, presset hvidløg, æg og mel blandes sammen i en skål. Det...