Video: Satay kylling med jordnøddesovs
Satay kylling med jordnøddesovsKøkken:
Ingredienser:
Kinesisk
17
Tilberedningstid
1 timer 20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Kyllingefilet
-
1 stk Hakket løg
-
2 stk Citrongræsstilk
-
4 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Finthakket chili
-
2 tsk Stødt koriander
-
1 tsk Stødt spidskommen
-
1.2 tsk Køkkensalt
-
1 spsk Soja
-
60 ml Olie
-
1 stk Agurk i skiver
-
0 Hakkede ristede jordnødder
-
125 gram Jordnøddesmør
-
250 ml Kokosmælk
-
125 ml Vand
-
1.1 spsk Sød chilisauce
-
2 spsk Citronsaft
Læg træspid i vand i mindst ½ time.
Skær kylling i flade strimler og sæt et eller to på hvert spid.
Blend løg, citrongræs, hvidløg, chili, koriander, spidskommen, salt og soja under løbende tilsætning af olie, så blandingen bliver helt lind.
Fordel blandingen over kødet og lad det trække i køleskab i ½ time.
Til sovsen:
Rør alt sammen og kog op ved svag varme.
Den bliver tyk, når den køler en smule ned igen.
Opvarm ovn eller grill (ovnen på grillvarme).
Bland lidt farin og olie og pensl spiddene med dette.
Pensl en rist med olie og grill spiddene i 3-4 minutter.
Server med sovsen, agurkeskiver og jordnødder.
Hertil ris.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Edamamebønner med citron og flagesalt
Edamamebønner med citron og flagesaltKog vandet i en gryde. Når det koger så hæld edamameb...
Asiatisk kyllingegryde
Skræl gulerødderne og skær dem og sukkerærterne i tynde stave. Snit kål og porre fint og s...
Hjemmebagte Tortillas
Bland mel, salt og bagepulver i en skål. Tilsæt olie og vand og arbejd det sammen til en s...