Video: Beurre blanc - Smørsauce
Beurre blanc - SmørsauceKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Tilbehør
4
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
3 stk Skalotteløg
-
2 spsk Hvidvinseddike
-
1 deciliter Halvtør hvidvin
-
250 gram Smør
Sådan laver du en Beurre blanc smørsauce
Kom løg, vineddike og vin op i en gryde, lad det reducere til det halve.
Sigt fonden og tag løgene fra.
Stuetempereret smør kommes i lidt ad gangen under kraftig piskning.
Tag gryden fra blusset/pladen og bliv ved med at piske.
Under piskning, tilsæt citronsaft, salt og peber.
Saucen kan varieres med mange forskellige smagstyper f.eks. krydderurter, sennep, tomat.
Server mens den er varm - velbekomme!
Tips og tricks til din beurre blanc - smørsauce
Beurre blanc er smagfuld smørsauce der går super hånd i hånd med fisk. Det kunne for eksempel være torsk, havtaske eller jomfruhummerhaler. Vi har i vores opskrift forslået at bruge hvidvinseddike men du kan erstatte dette med æbleeddike hvis du heller vil det. Vi anbefaler at du bruger noget citronsaft i saucen, men du kan også kan bruge noget revet citronskal til at pifte saucen op med.
Ideer til servering
Du kan for eksempel bruge saucen til denne torske og hummerhaleterrin eller en simpel, men velsmagende torsk i ovn. Vi har derudover også et hav af andre opskrifter på mange forskellige fisk, hvor en Beurre blanc smørsovs også ville passe rigtig godt til. Dem kan du finde her.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Svinekød i sur-sød-sovs
Varm en slip let pande eller en wok pande, så den er meget hed, tilsæt olie. Rist svinek...
Pasta med græskar og salvie
Pasta med græskar og salvieSkrab kernerne på græskarret ud med en ske, og skær skrællen af...
Cremede perleløg
Skræl løgene og læg dem i kogende vand. Kog dem til de er møre. Hæld vandet fra og gem det...