Vegetarisk Snacks & Tilbehør
Nutrition facts: 259 calories 4.325 carb 20.375 fat 0.8 fiber 1.675 protein 12.95 fat 2.7425 sugar

Video: Beurre blanc - Smørsauce

Beurre blanc - Smørsauce

Beurre blanc - Smørsauce

Beurre blanc - Smørsauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Tilbehør

4


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 03/03-2008

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tips og tricks til din beurre blanc - smørsauce


Beurre blanc er smagfuld smørsauce der går super hånd i hånd med fisk. Det kunne for eksempel være torsk, havtaske eller jomfruhummerhaler. Vi har i vores opskrift forslået at bruge hvidvinseddike men du kan erstatte dette med æbleeddike hvis du heller vil det. Vi anbefaler at du bruger noget citronsaft i saucen, men du kan også kan bruge noget revet citronskal til at pifte saucen op med.


Ideer til servering


Du kan for eksempel bruge saucen til denne torske og hummerhaleterrin eller en simpel, men velsmagende torsk i ovn. Vi har derudover også et hav af andre opskrifter på mange forskellige fisk, hvor en Beurre blanc smørsovs også ville passe rigtig godt til. Dem kan du finde her.



Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Flødekartofler med porrer

Vegetar

Flødekartofler med porrerSkræl kartofler og skær dem i tynde skiver. Rens porrerne grundig...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 288
Opskrift

Veganske kanelsnegle

Veganske kanelsnegle   Dej Smør smeltes i en gryde, eller i mikrobølgeovnen. Havr...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 27
Opskrift

Appelsin råcreme

Vegetar

Rør æggeblommer og sukker godt. Tilsæt reven appelsinskal og saft. Bland til sidst...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 603

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag