Video: Torske- og hummerhaleterrin
Torske- og hummerhaleterrinKøkken:
Ingredienser:
Dansk
14
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
200 gram Torskefilet
-
50 gram Hummerhale
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
2 spsk Frisk dild
-
1 spsk Frisk persille
-
1 deciliter Tør hvidvin
-
1 tsk Havsalt
-
1 knsp Peber
-
2 stk Æg
-
3 spsk Frisk purløg
-
0.5 stk Citron
-
1 deciliter Creme fraiche 38%
-
100 gram Frisk spinat
-
1 stk Baguette
Terrin:
Blend alle ingredienserne (dog ikke æggene) og halvdelen af hummerhalerne.
Når du har en finthakket masse hælder du massen i en skål og vender æggene og de resterende hummerhaler i.
Hæld nu massen i en bageform, som du placerer i et fad med vand i (du kan også bruge små portionsfoliobakker).
Pak bageformen og fadet ind i folie.
Sæt nu fadet med bageformen ind i en forvarmet ovn på 180°C i 20-30 min.
Sauce:
Hak purløgene.
Pres citronen og rør citronsaft sammen med creme fraiche og de hakkede purløg.
Servering:
Tag terrinen ud af bageformen og skær den i skiver.
Læg lidt af den rå spinat på en tallerken, hvor du placerer én til to skiver af terrinen.
Strø nu saucen over med en spiseske.
Serveres med flûte eller baguette.
Spørgsmål:
Hejsa. Kan denne forret laves dagen i forvejen? Mvh. MathSG
Svar:
Hej, det kan du godt.
Sørg for at nedkøle dem hurtigst muligt og sørg for at gennem varme dem ordentligt før du serverer igen
Mvh Tomas
opskrifter.dk
18/06-2011 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bananpandekager
Sådan laver du bananpandekagerAlle de tørre ingredienser røres sammen. Derefter tilsættes...
Puré af mango
Puré af mango (mangopuré) En moden mango flækkes. Stenen fjernes. Frugtkødet skrabes ud af...
Indbagt svampesuppe
Svampe, hvidløg og salvie sauteres i en gryde. Tilsæt salt og peber. Hæld fløde ovenpå sam...