Torske- og hummerhaleterrin

Torske- og hummerhaleterrin
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

50 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

25 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Forberedelse

Hej, det kan du godt.
Sørg for at nedkøle dem hurtigst muligt og sørg for at gennem varme dem ordentligt før du serverer igen
Mvh Tomas
opskrifter.dk

18/06-2011 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Risotto med skovens svampe

Fjerkræ

Kom olien i en tykbundet gryde og rist svampene til de er gyldne, dernæst kommes løg og ri...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kartoffelgnocchi

Vegetar

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra og lad dem dampe af, så der ikke er...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Decembergryde

Proteinrig mad
Kødretter

Skær kålen i tynde både. Rens porrer, gulerødder og kartofler. Skær porrerne i 5 cm lange...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag