Video: Sauce Velouté
Sauce VeloutéKøkken:
Ingredienser:
Fransk
3
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
35 gram Smør
-
35 gram Hvedemel
-
0.5 deciliter Hønsebouillon
Start med at bringe den lyse fond i kog.
Smelt nu smørret i en anden gryde og tilsæt mel, rør grundigt uden at blandingen tager farve.
Tilsæt derefter den kogende fond.
Lad det koge i 10 minutter.
Dette er en Velouté, en lys grundsauce.
Tilsæt piskefløde og det bliver en Sauce Supreme.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bønnesalat med broccoli
Bønnesalat med broccoliSkær enderne af bønnerne og skær broccolien ud i små buketter.Kog b...
Ovnstegte kyllingelår og sursød hvidkålssalat
Vend kartoflerne i smør og læg dem i ovnens bradepande. Drys med salt og læg ovnristen ove...
Porretærte med skinke
Nem porretærte med skinkeStart med at tænde din ovn på 200 grader almindelig ovnKom tærted...