Video: Oksefond
OksefondKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
10
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
13 timer 20 minutter
Antal personer:
-
2-3 kg Okseben
-
10 liter Vand
-
600 gram Løg
-
1 stk Knoldselleri
-
300 gram Porre
-
1200 gram Gulerod
-
1 dåse Tomatpure
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Hele peberkorn
-
2 stk Laurbærblad
Alle grøntsagerne renses for jord (men skal ikke skrælles eller pilles). De skæres ud i grove stykker.Sammen med ben og kød, kommes grøntsagerne op i en bradepande. lidt af tomatpureen smøres ud på grøntsagerne. Bradepanden kommes i ovnen ved 220 grader i 25 min derefter kommes det op i en stor gryde der fyldes med vand. Tilsæt laurbærblade og peberkorn. lad fonden simre til vandet er reduceret til det halve. og fyld derpå evt. nye grøntsager (skal ikke i ovnen først) og vand igen til tops. Lad fonden stå på komfuret natten over. Næste dag koges fonden godt op og reduceres til den er tilpas kraftig (ca. til det halve). Sigt fonden gennem en fin sigte.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Avocadoæg
Kog to æg til de er hårdkogte og lad dem køle af.Pil æggene og del dem i halve. Tag forsig...
Helstegt dyreryg og bov
Afpuds dyreryggen. Fileter og skær mørbraden fra benene.Afbuds bovene for sener. Tilsæt ma...
Chokolade cookies
Tag smøret ud af køleskabet så det har rum temperatur Pisk smør med både sukker og farinTi...