Video: Oksefond
OksefondKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
13 timer 20 minutter
Antal personer:
-
2.3 kg Okseben
-
10 liter Vand
-
6 stk Løg
-
1 stk Knoldselleri
-
2 stk Porre
-
8 stk Gulerod
-
1 dåse Tomatpure
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Hele peberkorn
-
2 stk Laurbærblad
Alle grøntsagerne renses for jord (men skal ikke skrælles eller pilles).
De skæres ud i grove stykker.
Sammen med ben og kød, kommes grøntsagerne op i en bradepande. lidt af tomatpureen smøres ud på grøntsagerne.
Bradepanden kommes i ovnen ved 220 grader i 25 min derefter kommes det op i en stor gryde der fyldes med vand.
Tilsæt laurbærblade og peberkorn.
lad fonden simre til vandet er reduceret til det halve. og fyld derpå evt. nye grøntsager (skal ikke i ovnen først) og vand igen til tops.
Lad fonden stå på komfuret natten over.
Næste dag koges fonden godt op og reduceres til den er tilpas kraftig (ca. til det halve).
Sigt fonden gennem en fin sigte.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Græsk suppe med citron og kylling
Græsk suppe med citron og kyllingRiv citronskal fra en citron, og pres citronsaften fra al...
Kalvemørbrad i hvidvin
Kalvekødet skæres i tynde skiver á ca. 80 - 100 gram - bank dem så flade som muligt. Læg e...
Ovnstegte koteletter
Koteletter krydres med salt og peber og brunes på begge sider i margarine, hvorefter de læ...