Kog bulgur i rigeligt saltet vand, og lad det køle. Der skal bruges ca. 1 dl. Alle grøntsager snittes og hakkes fint og blandes godt sammen. Persille, oliveno

Grøntsagssalat

Grøntsagssalat
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Tilbehør

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Beefy cabbage stew

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Kødet steges godt og kommes over i en stor gryde med bønner, tomat, krydder osv. Simre ov...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Aubergine-ostelasagne

Vegetar
Proteinrig mad
Fedtfattig mad

Opvarm ovn til 200 grader. Skær auberginen i skiver med skind på. Pisk æggehvider med...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Paprika gryde

Kødretter

Kødet brunes, løgene hakkes groft og svitses. Der krydres med salt, peber og paprika. D...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag