Video: Kyllinge-nuggets
Kyllinge-nuggetsKøkken:
Ingredienser:
Andet
14
Tilberedningstid
4 timer 0 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
1 kg Kyllinge inderfilet
-
2.5 deciliter Kærnemælk
-
1.5 tsk Køkkensalt
-
1.4 tsk Cayennepeber
-
1.4 tsk Hvidløgspulver
-
1.4 tsk Paprika
-
3.5 deciliter Hvedemel
-
1.5 tsk Bagepulver
-
1 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Peber
-
1 tsk Hvidløgspulver
-
1 tsk Paprika
-
4 spsk Kærnemælk
-
1 liter Smagsneutral olie
Kyllinge-nuggets
Bland 2.5 deciliter kærnemælk med 1.5 tsk salt, 1/4 tsk cayennepeber, 1/4 tsk hvidløgspulver og 1/4 tsk paprika.
Hæld marinaden i en pose med genluk.
Læg kyllingen i posen med marinaden og masser kødet godt, inden posen lægges i en skål i køleskabet i ca. 4 timer.
Panering
Når kyllingen er færdigmarineret, blandes hvedemelet med resten af krydderierne.
Når den tørre blanding er mixet godt sammen, tilsættes resten af kærnemælken og blandingen røres sammen til en masse med små klumper i.
Nu skal kyllingen paneres.
Tag et par stykker af gangen og sørg for at presse dem godt ned i paneringen.
Læg dem på et fad, så de er klar til at blive friteret.
Når alle kyllingestykkerne er paneret, kan du med fordel lade stykkerne hvile yderligere 3 timer i køleskabet, så paneringen rigtig sætter sig.
Det giver nuggets, der er smørbløde indeni og supersprøde udenpå, når de er færdigstegte.
Varm olien op til 350 grader.
Hvis du ikke har et termometer, kan du tjekke om olien er varm nok ved at smide en lille firkant brød ned i olien, og hvis det sprutter, er olien klar.
Nu skal de panerede kyllingestykker steges et par minutter på hver side.
Husk ikke at fylde for mange stykker i gryden af gangen.
Når kyllingen er mør, lægges de på køkkenrulle for at suge den overskydende fedt.
Dine kyllinge-nuggets er nu klar til servering.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ægge sandwich med bøgeblade
Mos æggene og kom derefter karry, hytteost i og bland det godt med æggene.Smør det på 1 sk...
Pollo alla gonzaga
Kog vand i en gryde sammen med løg, gulerod og laurbærblade. Kog kyllingekødet i bouillone...
Ananaskage
AnanaskageForvarm ovnen til 190 grader.Rør smør og sukker godt og rør æggene i et ad gange...