Video: Ovnbagte parmesan-asparges med æg og parmaskinke
Ovnbagte parmesan-asparges med æg og parmaskinkeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
8
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
4 tsk Olivenolie
-
4 Parmaskinke
-
20 stk Grøn asparges
-
50 gram Parmesan ost
-
1 tsk Bordsalt
-
240 gram Æg
-
1 spsk Frisk timian
-
4 skive Mørkt rugbrød
Sådan laver du en flot anretning med pocheret æg og bagte asparges
Opvarm halvdelen af olivenolien på en pande. Tilsæt parmaskinke og steg det i et minuts tid, til det er sprødt. Lad det ligge på sugende papir. Forvarm ovnen til 225°C. Dæk en bageplade med bagepapir. Fordel aspargesene på pladen. Dryp resterende olie på aspargesene. Drys med salt og peber. Bag dem i ovnen i 12 min. Fordel parmesanstrimler på de varme asparges og bag dem i yderligere 5 min. Læg de bagte asparges med ost på tallerkener. I mellemtiden pocheres hvis du har mod på det eller blødkoges de 4 æg i en gryde med vand. Overfør de pocherede eller blødkogte æg til tallerkenerne. Drys hver portion med hakket parmaskinke og timian. Smag til med salt og peber og servér.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Salat - bagt rødbedesalat
Sådan laver du rødbedesalat Skræl rødbederne og skær dem i 1 cm tykke skiver. Vend dem i...
Maskeret blomkål
Maskeret blomkålTag det store blomkålshoved og kog det i en stor gryde med saltet vand til...
Bøf Bourgogne 2
Brun kød og skinke i olie i et par omgange. Brun løg og champignoner i lidt olie. Læg...