Video: Chokolademousse
ChokolademousseKøkken:
Ingredienser:
Fransk
4
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
4 stk Æg
-
4.5 spsk Sukker
-
100 gram Mørk chokolade
-
2 spsk Rom
Chokolademousse
Den nemmeste måde at smelte chokoladen på, er at bruge et vandbad.
Det vil sige, du skal bruge en stor skål du kan sætte i en gryde med simrende vand.
Dette vil langsomt smelte chokoladen i skålen.
Del derefter æggene i blommer og hvider.
Æggeblommerne og sukker piskes sammen og så kan du lige så stille iblande den smeltede chokolade.
Pisk æggehviderne og tilføj lidt efter lidt de piskede æggehvider og rommen til den samlede blanding.
Det hele hældes i portionsglas og sættes 15-20 min i køleskab.
Din chokolademousse er nu klar til servering, velbekomme.
Alternativer
Denne chokolademousse smager helt fantastisk, og kan nydes hvad enten det er med mørk chokolade, hvid chokolade eller med mynte. Denne dessert kan sagtens lave i god tid inden den serveres. Erstat eventuelt rom med nogle dråber romsessens, hvis chokolademoussen skal være uden alkohol.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Langtidshævet fuldkornshvedebrød
Opløs gæren i vandet. Bland resten i til en løs dej. Kom dejen i smurte forme, de skal kun...
Fyldte ferskner
Sæt ovnen på 200°C. Flå, halvér og udkern fersknerne. Dup dem tørre og stil dem på en plad...
Marengskys
Sådan laver du marengskys Kom de pasteuriserede æggehvider i en helt rent skål og brug et...