Video: Hvidvinsdampet laks
Hvidvinsdampet laksKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Laksefilet
-
1 deciliter Halvtør hvidvin
-
0.25 deciliter Balsamico
-
1 stk Lime
-
4 spsk Frisk dild
Laksestykkerne lægges i et ildfast fad.
Hvidvin og eddike hældes over.
Limesaften hældes over kødstykkerne.
Fordel en spsk dild på hvert kødstykke.
Krydr med salt og peber
Dampes i ovn ca. 30 min.
Serveres med små skrællede kogte kartofler og en grøn salat.
Væden bruges som sauce.
Spørgsmål:
Har I også en opskrift på den ovenfor omtalte lime dressing?
Svar:
Hej, creme fraiche,limesaft, salt og peber, evt. lidt revet økologisk limeskal, det er bare at blande dette
Mvh Tomas
opskrifter.dk
24/03-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Jeg har købt 2 sider laksefilet, som jeg vil servere kold som en forret. Hvad skal jeg bruge som pynt og dressing?
Svar:
Hej , du kan lave en limedressing med creme fraiche og krydderurter, måske lidt fint ternet peberfrugt i forskellige farver ?
Pynt med lime og nogle af dine friske krydderurter som du har brugt i dressingen
Mvh Tomas
opskrifter.dk
08/06-2009 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hvad skal ovnen være tændt på, og hvordan gør man?
Svar:
Hej , du sætter bare ovnen på 180 grader og dækker fadet med alufolie, så bliver det dampet flot derinde
Mvh Tomas
opskrifter.dk
08/05-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Smoothie med bær
Bland alle ingredienserne sammen i en blender (pas på, skal kunne klare isterninger, eller...
Kalkunbryst med svampefyld og courgettesauce
Fyld: Østershatte og champignon hakkes groft. Svampe og løg svitses i smør eller margarine...
Kanelristede mandler
Forvarm ovnen til 120°C. Læg bagepapir på en bageplade.Pisk æggehviden let. Tilsæt vand og...