Video: Oksekød i fad
Oksekød i fadKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket oksekød 3-7%
-
1 stk Grofthakket løg
-
10 gram Smør
-
0.5 stk Grøn peberfrugt
-
0.5 stk Rød peberfrugt
-
2 stk Hvidløg
-
1 dåse Flåede tomater
-
4 stk Æg
-
5 deciliter Skummetmælk
-
4 stk Bagekartoffel
Smelt smørret i en gryde og tilsæt løg.
Lad det simre indtil løgene er gyldne.
Rens og skær peberne i små tern og put dem ned til løgene.
Tilsæt derefter hakket hvidløg og oksekød og brun det af.
Derefter tilsættes de flåede tomater og der smages til med salt og peber.
Lad det simre 5 min.
Tag gryden af blusset og fordel det i et smurt ildfastfad.
Tænd ovnen på 200 grader.
Skræl kartoflerne, skær dem i skiver og fordel dem over sovsen.
Pisk æg og mælk sammen og hæld det over kartoflerne.
Sæt fadet i ovnen i ca. 20-30 min på midterste rille.
(Indtil æggemassen er stiv og kartoflerne er møre).
Retten serveres f.eks. med salat og flutes.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kartoffelmos i ovn
Bagt Kartoffelmos Start med at tænde ovnen på 225 grader almindelig ovn.Skræl kartofl...
Caponata
1. Hak løg og hvidløg fint. Skær auberginen i små terninger. Skræl blegselleristilkene og...
Pasta med kødboller og tomatsauce
Kødboller: Hvidløg presses, chili uden kerner samt basilikum hakkes fint - halvdelen af d...