Video: Ungarsk gullasch
Ungarsk gullaschKøkken:
Ingredienser:
Andet
12
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
600 gram Oksekød i tern
-
100 gram Bacon i tern
-
2 stk Løg
-
1.1 tsk Paprika
-
1 spsk Spidskommen
-
1 tsk Cayennepeber
-
1 tsk Salt
-
2 stk Peberfrugt
-
1 dåse Flåede tomater i dåse
-
1 spsk Tomatpure
-
1 deciliter Creme fraiche 18%
-
50 gram Margarine
Ungarsk gullasch
Svits baconternene på panden - du behøver ikke fedtstof, da baconen i sig selv er fed.
Når baconen har fået lidt farve, så skal du tilføje løg, peberfrugter og krydderier.
Det skal stege ved svag varme.
Skær oksekødet ud i ca. 2 x 2 cm og vits stykkerne i margarine i en stor gryde.
Tilføj indholdet fra panden samt de flåede tomater.
Kom også 1 dl creme fraiche i, da det vil gøre saucen mere cremet.
Lad indholdet i gryden simre ved svag varme i 45 minutter eller indtil kødet er mørt.
Servér din ungarske gullasch mens den stadig er varm - velbekomme!
Andre ingredienser
Du kan sagtens tilføje chili, gulerødder eller champignon undervejs i retten, så den bliver præcis, som du gerne vil have det.
Serveringsforslag
Det er oplagt at servere kartoffelmos til din ungarske gullasch, men et sprødt langtidshævet brød passer også rigtig godt til. Er du mere til et grydebrød, kan dette også serveres til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hindbærmilkshake
HindbærmilkshakeHindbærrene blendes.Tilsæt yoghurt, sukker og is og blend alle ingrediense...
Toscansk bønnesuppe
Olie hældes i en stor gryde over middelhøj varme. Svits hakket løg og presset hvidløg i ol...
Kartofler med basilikum og hvidløg
Kartoflerne skrælles og skæres i både.Basilikum, hvidløg og salt moses i en morter (eller...