Video: Tunfrikadeller i ovn
Tunfrikadeller i ovnKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2 dåse Tun i vand
-
2 Havregryn
-
3 stk Revet gulerod
-
2 stk Løg
-
2 Spidskål
-
2 Skyr
-
0 Salt
-
0 Peber
-
0 Vand
Sådan laver du tunfrikadeller
Når du skal lave tunfrikadeller, skal du starte med at forvarme ovnen til 200 grader.
Hæld alle ingredienserne i en skål og bland sammen.
Tilføj evt en smule vand for at samle farsen.
Form tunfrikadellerne og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Efter 10 min. i ovnen vendes tunfrikadellerne, så de kan blive gyldne på begge sider.
Giv dem 10 min på den anden side og tag dem derefter ud.
Frys ned til senere
Hvis du ønsker at lave tunfrikadeller fra bunden og fryse til senere, kan du lade de bagte kødboller køle helt af, før du sætter dem i fryseren. Når de er kølige, arrangerer du kødbollerne på en bakke i fryseren. Når de er gennemfrosne efter nogle timer, kan du overføre tunfrikadellerne til en frysepose og gemme dem.
Tilbehør
Der er masser af muligheder for lækkert tilbehør til denne ret. Prøv f.eks. vorese taboulh med quinoa eller den klassiske Waldorfsalat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Vaniljekranse - julelækkerier
Vaniljekranse Vaniljekranse er en traditionel dansk julesmåkage. Det er en sjov proce...
Forloren hare med sovs
Forloren hare med sovsStart med at røre en fars af kød, æg, løg, og rasp sammen i en skål....
Ostesauce
Pisk mel og mælk ud i en tykbundet gryde. Tilsæt smør. Bring saucen i kog under piskning,...