Video: Burgerboller med durummel
Burgerboller med durummelKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
24 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
5 deciliter Vand
-
150 gram Hvedemel
-
150 gram Durumhvedemel
-
10 gram Gær
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Sukker
Sådan laver du burgerboller med durummel
Start med at opløse gær i vand.
Tilsæt derefter mel og durummel, salt og sukker.
Det er vigtigt at der kommer lidt mel i gærblandingen, før saltet kommes i.
Rør dejen i 5 min med en elpisker.
Sæt dejen på køl i 12 timer.
Tag dejen ud af køleskabet.
Drys herefter lidt mel på bordet, da dejen er våd, og ælt dejen.
Form bollerne og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Bollerne bages i ca. 12-15 minutter ved 250 grader .
Nu er dine burgerboller med durummel færdige - velbekomme!
Lækkert fyld til dine burgerboller med durummel
Du kan servere dine burgerboller med en kød- eller vegetarisk bøf, du kan fx prøve vores opskrift på en lækker selleribøf. Det er lækkert at servere en burger med lidt surt til. Vi kan varmt anbefale vores opskrift på syltede rødløg eller syltede agurker.
Hjemmelavede pomfritter
Pomfritter er et klassisk tilbehør til burger, der er et hit hos både børn og voksne. Du kan nemt lave dine egne pomfritter ved at skære fx kartofler, søde kartofler eller rodfrugter i stave og vende dem i olie og krydderier. Pomfritterne bages i ovnen i 30-45 minutter ved ca. 200 grader. Du kan servere hjemmelavet dressing, ketchup eller remoulade til fritterne.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagte pærer med nougat og kanelcreme
Bagte pærer med nougat og kanelcremeBland mel, kakao og rørsukker og hak smørret i til en...
.50 Caliber
.50 Caliber cocktailHæld alkoholen i et highball glas halvt fyldt med isterninger. Tilsæt...
Kalkunbryst med basilikum
Hak ca. ½ af basilikum og bland det med smørret. Skær en lomme i kalkunbrystet og kom smør...