Video: Selleribøf
SelleribøfKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
1 stk Sellerirod
-
0.5 deciliter Letmælk
-
2 stk Æg
-
100 gram Rasp
Selleribøf - den hurtige vegetarbøf
Hvis aftensmaden hurtigt skal på bordet, og samtidigt været fuld af smag, næring og fedtfattig, så er vores opskrift på selleribøffer en af mange gode
muligheder - også for kødelskere.
Sådan tilbereder du din Selleribøf
Skræl sellerien og skær den i ca. 1 cm tykkelse.
Læg stykkerne i blød i mælken i ca 25 minutter, gerne længere tid.
Tag dem op og dup dem i køkkenrulle, paner dem i æg og rasp.
Steg dem ca 5-6 minutter pr side.
Server dem med kartofler og lidt fedtfattigt dressing.
Tilsmag efter eget behov
Selleribøffen kan nemt indeholde en masse andre ingredienser for at modificere smagsoplevelsen. Du kan fx. blande sellerien med chili, revet ost, hvidløg og løg. Spidskommen kan tilsættes hvis man ønsker at opnå en mere "kød"-agtig smagsvariant.
Den sunde vegetariske selleriburger
En måde at inkorporere selleriburgeren i andre retter er simpelthen ved at bruge den som en bøf til burgeren. Kombineret med glaserede løg, salat, nogle spejlæg og hjemmelavede burgerboller er der nemt og hurtigt lagt op til et festmåltid.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ingefærsuppe
1. Grøntsagerne pilles/ skrælles og skæres i grove stykker2. Olien varmes op i en gryde. 3...
Grillet marineret lam med balsamicotomater
Rør honning, rødvinseddike, presset hvidløg, salt og peber sammen. Overfør marinaden til e...
Spandauer
SpandauerStart med at lave dejen som beskrevet her: Wienerbrødsdej. Sæt den på køl, mens d...