Video: Lynsyltede rødløg
Lynsyltede rødløgKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Vand
-
1 stk Rødløg
-
1 stk Frisk grøn chili
-
0.5 deciliter Appelsinjuice
-
0.5 deciliter Limesaft
-
1 spsk Frisk oregano
-
0.5 tsk Bordsalt
Lynsyltede rødløg
Bring vandet i kog.
Skær rødløget i meget tynde skiver.
Hæld det kogende vand over løgskiverne i en lille skål.
Lad løget ligge i vand i 10 minutter.
Dræn løget godt og overfør det til en skål.
Tilsæt chili i tynde skiver, appelsinsaft, limesaft, hakket oregano og salt.
Rør godt rundt.
Hæld væsken med rødløg i et sylteglas og stil det i køleskabet, indtil det er koldt.
Servér dine lynsyltede rødløg som tilbehør til frokost eller aftensmad.
Nemt at lave
Hvis du ikke har prøvet at lave syltede rødløg før, kan vi berolige dig med at sige at det er super nemt. Strukturen for de syltede rødløg ændrer sig over tid. Efter et par timer er løgene stadig sprøde og begynder at tage smag fra de vedlagte ingredienser - en lidt sur-sødelig smag. Efter et par dage får de en virkelig fin pink farve, og løgene er mere bløde. Derudover er er deres anvendelsesmuligheder vidtspændende - du kan komme dem i alt fra hjemmelavede hotdogs, burgere, salater, mexicanske kødretter og meget mere.
Du kan finde nogle kreative opskrifter på burgere her på opskrifter.dk, hvor de syltede rødløg helt klart vil passe godt ind. Hvis det ikke lige skal kombineres med en burger eller en hotdog, kan du også se nærmere på vores store udvalg af lækre opskrifter på et hav af forskellige salater. Derudover passer de perfekt som fyld i enchiladas.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Salty Dog
Hæld alle ingredienserne over isterninger i et collins glas. Rør godt rundt og server.Vodk...
Avocado med balsamicobagte cherrytomater
Avocado med balsamicobagte tomaterTænd ovnen på 200 grader varmluft. Start med at...
Kringle
Sådan laver du KringlerVarm mælken til den føles lun, når du prøver med lillefingeren...