Video: finns klipfisk
finns klipfiskKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
11
Tilberedningstid
6 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 15 minutter
Antal personer:
-
600 gram Mørksej
-
2 spsk Salt
-
1 spsk Sukker
-
600 gram Skrællede kartofler
-
300 gram Tomat i skiver
-
1 stk Løg
-
2 stk Hakket hvidløg
-
1 stk Peberfrugt i tern
-
1 spsk Frisk timian
-
1.4 liter Piskefløde 38%
-
1.2 tsk Peber
fisken lægges i fad med kødsiden opad og drysses med salt og sukker. Dækkes med stanniol eller folie og trækker i køleskab i 4 timer eller mere Herefter tages den op, skylles og får et opkog ca 2 min. Trækker i vandet til den er håndvarm, pilles derefter i flager. evt skind kasseres. Kokotten smøres med lidt olie. Halvdelen af kartoflerne lægges i bunden og drysses med peber. Derefter fisk, tomater, løg, hvidløg og peberfrugt. Drysses med timian. Resten af kartoflerne lægges øverst, drysses med peber og til sidst hældes fløden over. Låg på kokotten og i ovn 180 gr. ca 5 kvarter til kartoflerne er møre.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Creme brulee lavendel
- Hæld piskefløde og ½ dl sukker i en gryde. - - Lav et snit i vanillestangen og kom den o...
Glutenfri boller
Sådan laver du glutenfri boller Smør og mælk smeltes sammen til lunket (max 38°). Gær røre...
Gulerodspesto
Sådan laver du gulerodspesto Skræl gulerødderne, skær dem i mindre stykker. Fyld en gryde...