Video: Tuntatar
TuntatarKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
300 Tun
-
1 stk Skalotteløg
-
0 Vindruekerneolie
-
0 Havsalt
-
0 Hakkede peberkorn
-
1 pose Rucola
-
0 Balsamico
-
1 stk Lime
Tuntartar
Tunkødet skal være fersk sushi-tun. Skær tunkødet i grove tern og læg dem i en skål.
Har løg ud i fine tern. Smag tunkødet til med det finthakket løg, olie, salt og peber. Det skal være lidt klæbrigt.
Form kødet til bøffer og læg dem på en bund af rucola. Dryp med olie og balsamico.
Lad stå tartaren stå og trække i 15 minutter.
Din tuntartar er nu færdig - velbekomme!
Tilbehør til din tuntartar
Retten vil som sagt smage godt sammen med letkogte bønner. Du kan også servere den med vores lækre bønnesalat med feta, der er hurtig og nem at lave. Du kan også prøve med lækre råstegte kartofler.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Jordbær med appelsinsirup
Vask jordbær og fjern den grønne stilk. Pres appelsinen og hæld saften på en pande, til...
Julehavregrynskugler
JulehavregrynskuglerDisse små himmelske havregrynskugler er pakket med fibre, protein, sun...
Æblekage med sirup og cider
Æblefyld: Kernehus og skræl fjernes, og æblerne skæres i mindre stykker. Ved æblestykkerne...