Video: Tuntatar
TuntatarKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
300 Tun
-
1 stk Skalotteløg
-
0 Vindruekerneolie
-
0 Havsalt
-
0 Hakkede peberkorn
-
1 pose Rucola
-
0 Balsamico
-
1 stk Lime
Tuntartar
Tunkødet skal være fersk sushi-tun. Skær tunkødet i grove tern og læg dem i en skål.
Har løg ud i fine tern. Smag tunkødet til med det finthakket løg, olie, salt og peber. Det skal være lidt klæbrigt.
Form kødet til bøffer og læg dem på en bund af rucola. Dryp med olie og balsamico.
Lad stå tartaren stå og trække i 15 minutter.
Din tuntartar er nu færdig - velbekomme!
Tilbehør til din tuntartar
Retten vil som sagt smage godt sammen med letkogte bønner. Du kan også servere den med vores lækre bønnesalat med feta, der er hurtig og nem at lave. Du kan også prøve med lækre råstegte kartofler.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kyllingetærte med broccoli
Sådan laver du kyllingetærte med broccoliFørst laver du tærtedejen. Bland hvedemel, fuldko...
Græsk salat uden løg
1. Skær tomaterne i små skiver. 2. Skær agurken i skiver og halver dem to gange. 3. Sala...
Grillet svinemørbrad med persille og hvidløg
Skær de 2 mørbrader ud i 6 stykker og snit en lomme midt i stykkerne. Stykkerne fyldes med...