Video: Tuntatar
TuntatarKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
300 Tun
-
1 stk Skalotteløg
-
0 Vindruekerneolie
-
0 Havsalt
-
0 Hakkede peberkorn
-
1 pose Rucola
-
0 Balsamico
-
1 stk Lime
Tuntatar
Tunkødet skal være fersk sushi-tun.
Skær tunkødet i grove tern og læg dem i en skål.
Har løg ud i fine tern. Smag tunkødet til med det finthakket løg, olie, salt og peber.
Det skal være lidt klæbrigt.
Form kødet til bøffer og læg dem på en bund af rucola.
Dryp med olie og balsamico.
Lad stå tataren stå og trække i 15 minutter.
Din tuntatar er nu færdig - velbekomme!
Tilbehør til din tuntatar
Retten vil som sagt smage godt sammen med letkogte bønner. Du kan også servere den med vores lækre bønnesalat med feta, der er hurtig og nem at lave. Du kan også prøve med lækre råstegte kartofler.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Marineret kyllingfilet
Pisk yoghurt med krydderier, chili, ingefær og presset hvidløg. Læg kyllingebrysterne i en...
Kalveculotte
Den lækre kalveculotteMan går ikke helt galt i byen med en kalveculotte. Det er en utrolig...
Burmesisk suppe
Bring bouillon til kogning. Tilsæt skiveskårede løg og hvidløg, peber (pulver og korn), re...