Video: Bønnesalat med feta
Bønnesalat med fetaKøkken:
Ingredienser:
Græsk
6
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
500 gram Frossen grøn bønne
-
100 gram Feta i tern
Dressing
-
2 spsk Olivenolie
-
1 spsk Eddike
-
0 Køkkensalt
-
1 tsk Sukker
Bønnesalat med feta
Først koger du lidt vand op i en gryde og tilsætter salt.
Kom herefter bønnerne i og lad dem koge i et minuts tid.
Tag gryden, hæld bønnerne i en sigte og hæld derefter koldt vand over bønnerne, indtil de er ikke er varme længere.
Bønnerne kommes i en skål og vendes forsigtigt med dressingen af olivenolie, eddike, salt og lidt sukker.
Tilføj til sidst fetaen i kvadratiske stykker eller ved at smuldre osten.
Servér straks din hjemmelavede bønnesalat med feta.
Enjoy!
Pep opskriften lidt op
Synes du, at der mangler lidt flere ingredienser i opskriften? Så kan du nemt tilføje flere alt efter dit behov. Både pinjekerner, tomat og oliven vil passe rigtig godt til bønnesalaten. Du kan også komme sprødt bacon i, hvis du savner smagen af kød. Det giver i hvert fald retten en mere intens smag.
Fantastisk som tilbehør
Uanset om det er sommer eller vinter, så smager en bønnesalat med feta bare godt. Derudover er det super nemt at lave, så alle kan være med. Bønnesalat med feta går rigtig godt som tilbehør til mange hovedretter. Det kan for eksempel være til vores opskrift på indbagt mørbrad eller stegt laks. Derudover er det en ret, som er nem at have med til sammenskudsgilde.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bær Bliss Spritz - uden alkohol
Sådan mixer du din Bær Bliss Spritz - uden alkohol Fyld et glas med isterninger. Tilsæt...
Svinekoteletter med farin
Forvarm ovnen til 175°C. Placér koteletterne i et ovnfast fad. Læg 1 spsk farin på hver ko...
Bruschetta med soltørrede tomater og pesto
Bruschetta med soltørrede tomater og pestoFlûtes skæres i skiver og smøres med pesto. ...