Video: Rejer i gorgonzola
Rejer i gorgonzolaKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
8
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 tsk Olivenolie
-
400 gram Store pillede rejer
-
150 gram Gorgonzola
-
0 Peber
-
0 Havsalt
-
0.5 stk Franskbrød
-
1 stk Hvidløgs fed
-
0 Frisk persille
Hæld lidt olivenolie på panden og steg rejerne et par minutter.
Kom dem op i et ildfast fad, skær gorgonzolaen i terninger og fordel dem over rejerne.
Varm det hele i ovnen på 180°C i et par minutter til osten er smeltet.
I mellemtiden laves croutoner af franskbrød, der steges i olie sammen med fintskåret hvidlød.
Server rejerne og croutonerne på varme tallerkner og drys finthakket persille over.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Svampesuppe med hvidløg
Svampesuppe med hvidløgPil hvidløgene og blancher dem i 1 minut, og lad dem dryppe af.&nbs...
Kaningryde
De finthakkede løg og hvidløg svitses i rigelig olie, til løgene er let gyldne. Kødet brun...
Champagne drik med citrus
Skær frugter i både og pres saften i en gryde. Tilsæt skal, sukker, vand. Kog op og lad s...