Video: Kyllingefrikadeller med spinat
Kyllingefrikadeller med spinatKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 Hakket kyllingekød
-
2 stk Æg
-
1.5 Havregryn
-
1.5 Skummetmælk
-
1 stk Frisk chili
-
2 fed Hvidløg
-
1 stk Løg
-
200 Frossen hakket spinat
-
150 Mozzarella 30+
-
1 tsk Bordsalt
-
0 Peber
Kyllingefrikadeller med spinat
Tænd ovnen på 200 grader.
Hak løg, hvidløg og chili fint.
Kom farsen i en skål og bland den med æg og den hakkede optøede spinat.
Kom derefter havregryn og den revne ost i, og rør godt rundt - den skal have meget fast konsistens.
Hæld derpå mælk i lidt efter lidt til konsistensen er lind.
Kom bagepapir på en plade og form farsen til frikadeller og læg dem på pladen.
De bages i ca 25-30 min eller til de er gyldne.
Velbekomme!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bananpandekage med havregryn
Bananpandekage med havregrynVarm en pande op med smør på og mos imens bananerne godt. Pisk...
Bagels med røget laks og krydret flødeost
Har du lidt laks og flødeost tilovers, så lav disse lækre bagels. Skær de 2 bagels over og...
Foie gras a l'orange
Rengør andeleveren. Læg den i en marinade af vin, knuste tørrede krydderier og finthakkede...