Video: Laksefileter med dild og citronsauce
Laksefileter med dild og citronsauceKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
3 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Laksefilet
-
2 spsk Citronpeber
-
2 spsk Frisk dild
-
5 spsk Citronsaft
-
3 spsk Olie
-
2 spsk Citronsaft
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
2 spsk Smør
-
2 spsk Frisk purløg
Tag skindet af laksefileterne.
Krydr dem med citronpeber og læg dem i et fad.
Hak dild og bland det med citronsaft i en lille skål.
Hæld denne blanding over fileterne og stil dem til at marinere i tre timer.
Steg laksefileterne i olie på en pande ved middelhøj varme.
De skal have ca. 4 min. på hver side, afhængig af tykkelse.
Sauce:
Sæt en lille gryde over med citronsaften i.
Når det kommer op at koge røres fløden i.
Fjern gryden fra blusset og pisk smørret i lidt efter lidt.
Rør til sidst purløg i.
Fileterne serveres med citronsauce over og pyntes med dild.
Nye kartofler eller frisk brød
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hvidvinsdampede bønner i hvidløg
Smelt smør og tilsæt hvidløg og bønner. Tilsæt vin og lad simre i godt 35 min. Smag til me...
Köfte fra Grækenland
Skær skorpen af brødskiverne og udblød dem i mælken. Pil løget og hak det fint. Rør det ha...
Dea Lea
Ryst ingredienserne med is, og si over isterninger i et afkølet cocktailglas.