Video: Laksefileter med dild og citronsauce
Laksefileter med dild og citronsauceKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
3 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Laksefilet
-
2 spsk Citronpeber
-
2 spsk Frisk dild
-
5 spsk Citronsaft
-
3 spsk Olie
-
2 spsk Citronsaft
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
2 spsk Smør
-
2 spsk Frisk purløg
Tag skindet af laksefileterne.
Krydr dem med citronpeber og læg dem i et fad.
Hak dild og bland det med citronsaft i en lille skål.
Hæld denne blanding over fileterne og stil dem til at marinere i tre timer.
Steg laksefileterne i olie på en pande ved middelhøj varme.
De skal have ca. 4 min. på hver side, afhængig af tykkelse.
Sauce:
Sæt en lille gryde over med citronsaften i.
Når det kommer op at koge røres fløden i.
Fjern gryden fra blusset og pisk smørret i lidt efter lidt.
Rør til sidst purløg i.
Fileterne serveres med citronsauce over og pyntes med dild.
Nye kartofler eller frisk brød
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalkungryde med mornaysauce
Squashskiverne deles i kvarte. Broccolien skæres i små buketter og stokken i tynde skiver....
Engleruller med tranebærfyld
Forvarm ovnen til 150°C. Smør en flad kageform med lidt fedtstof og beklæd den med bagepap...
Omelet
Bland æg, vand, salt og peber i en skål, pisk/rør ingredienserne sammen. Kan bruges mælk i...