Video: Kanelkage med kakaoglasur
Kanelkage med kakaoglasurKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
250 gram Sukker
-
300 gram Hvedemel
-
1.1 spsk Kanel
-
3.1 deciliter Kærnemælk
-
85 gram Margarine
-
175 gram Flormelis
-
2 spsk Kakao
-
1 stk Æg
Dej:
Mel, natron, kanel og sukker blandes.
Kærnemælken og margarinen tilsættes skiftende.
Dejen hældes i en form 26 * 30 cm for den lille portion (bradepande).
Kagen bages ved 200 grader i ca 20 minutter.
Glasur (laves i en kasserolle):
Margarine smeltes og blandes med flormelis og kakao.
Ægget tilsættes under kraftig omrøring.
Glasuren smøres på kagen lige efter at kagen tages ud af ovnen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tante Veras kakaosmåkager
Bland margarine, sukker og æg grundigt. Rør kærnemælk og vanille i. Bland de tørre ingredi...
Kalkunschnitzler med citron og timian
Kalkunschnitzlerne brunes af og drysses med timian, citronskal og revet ingefær og krydres...
Millionbøf
Sådan laver du millionbøf Hak løg og hvidløg.Brun oksekødet i en gryde. Når kødet er brune...