Video: Thaisalat
ThaisalatKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
14
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 stk Salat nr. One (Grønt /rød salat)
-
100 gram Bønnespire
-
1 stk Agurk
-
1 stk Løg
-
2 stk Tomat
-
2 stk Æg
-
4 spsk Mayonnaise
-
1 spsk Olie
-
0.5 tsk Bordsalt
-
0.5 tsk Peber
-
0.5 tsk Sukker
-
1 stk Hvidløg
-
2 tsk Citronsaft
-
1 spsk Frisk kørvel
Skær salaten i lange tynde strimler.
Agurk, tomater og løg skæres i meget tynde skiver.
Æggene hårdkoges (ca. 10 min) og skæres i tynde skiver.
Ingredienserne til dressingen blandes i en lille skål.
Tilberedning:
Bønnespirerne arrangeres som bund i salaten på et fad.
Herpå lægges de tynde salatstrimler i en pæn afrundet "bunke".
Der dækkes nu med skiver af agurk og tomat.
Udenpå igen arrangeres æggeskiverne, og der afsluttes med løgringe og friskhakket kørvel.
Overhældes lige inden servering med dressingen.
Det er vigtigt, at dressingen hældes over salaten lige inden den serveres.
Man kan godt udskære og arrangere salat "bunken" og dressingen dagen i forvejen, men vent med at blande de to ting til lige før servering.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hvidløgsflute
HvidløgsfluteStart med at bland tomater, hakket oregano, basilikum, hvidløg og olie med en...
Æble- og løgfyld
Æble- og løgfyldForvarm ovnen til 175°C. Smør et ovnfast fad.Smuldr brødet til små tern. D...
Gryderet med grønne bønner, kartofler og squash
Sådan laver du gryderet med grønne bønner, kartofler og squashOpvarm olien ved middelhøj v...