Video: Risotto med karl johan svampe og parmesan
Risotto med karl johan svampe og parmesanKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
11
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 deciliter Risottoris
-
0.5 deciliter Olivenolie
-
2 stk Skalotteløg
-
1 stk Hvidløgs fed
-
2 kvist Frisk timian
-
1 deciliter Tør hvidvin
-
1.5 deciliter Hønsebouillon
-
250 gram Champignon
-
100 gram Karl Johan svamp
-
50 gram Smør
-
50 gram Revet parmesan
Risotto med karl johan svampe og parmesan
Hak løg og hvidløg fint.
Varm en pande med lidt olivenolie og steg hvidløg og skalotteløg heri.
Tilsæt ris og svits risene til de er gennemsigtige.
Hæld hvidvinen ved og lad det koge væk.
Tilsæt herefter timian og ca. 1/4 del af bouillonen og lad det simre.
Tilsæt løbende boillon, så risottoen ikke tørrer ud.
Dette tager i alt ca. 25 min.
Konsistensen skal være let flydende, og der skal stadig være bid i rísene.
Rens svampene og rist dem i lidt olie på en pande.
om dem ned i risottoen det sidste kvarter.
Når risottoen er færdig tages den af blusset, hvorefter der røres smør og friskhøvlet parmesan i.
Server med et godt brød til.
DIn risotto med karl johan svampe og parmesan er nu klar. Velbekomme!
Fantastisk forret
Risotto er en klassisk ret fra det Norditalienske køkken, som kan laves på mange måder, men typisk indeholder det i det mindste smør, løg, parmesan og hvidvin. Se oversigten over risotto retter her.
Også som hovedret
På vores hjemmeside er der en del forskellige og lækre bud på, hvordan en risotto også kan indgå i en hovedret. Se fx opskriften entrocotes og risotto.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Avocado med rejer og dilddressing
Sådan tilbereder du Avocado med rejer:Flæk de modne avocadoer og tag stenene ud lige inde...
Marineret kyllingfilet
Pisk yoghurt med krydderier, chili, ingefær og presset hvidløg. Læg kyllingebrysterne i en...
Svinekoteletter med sauterede æbler og stjerneanis
Opvarm olien på en stor pande. Krydr koteletterne med salt og peber. Brun koteletterne på...