Sautér ris, løg og hvidløg i en gryde med olivenolie. Tilsæt eddike og hvidvin og kog det væk. Tilsæt varm boullion lidt ad gangen, så risene opsuger væden.

Entrecotes og Risotto

Entrecotes og Risotto
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Italiensk

Hovedret

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Syltede hvidløg

Vegetar
Stærk mad
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Fjern skaller fra hvidløgene så de er i små fed .Lagereddike og vand bringes i kog under o...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Bradepandekage med æbler

Pisk æg, sukker og vanillesukker sammen. Pisk blødgjort smør i. Bland mel og bagepulve...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Fiskepakke

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

Tænd for ovnen på 200°C. Gnid krydderierne på begge siden af fisken. Skær grøntsagerne...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag