Video: Timpana pastagratin
Timpana pastagratinKøkken:
Ingredienser:
Dansk
15
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Butterdej
-
500 gram Pasta penne
-
300 gram Hakket oksekød 3-7%
-
300 gram Svinebov
-
300 gram Kyllingelever
-
300 gram Bacon
-
500 gram Finthakket løg
-
4 stk Hvidløg
-
150 gram Revet parmesan
-
150 gram Cheddar
-
7 stk Æg
-
400 gram Hakkede tomater
-
1 spsk Koncentreret tomatpure
-
0.5 deciliter Hønsebouillon
-
150 gram Smør
Forvarm ovnen til 180 ˚ C.
Svits løg og knust hvidløg i smør i 5 minutter.
Tilføj bacon og det hakkede svinekød under omrøring.
Tilføj det hakkede oksekød og lad retten simre i 10 minutter.
Hvis du bruger kylllingelever, tilsættes denne og retten koger i yderligere 5 minutter.
Tilføj bouillon, bland godt og bring i kog.
Lad derefter retten simre i 20 minutter.
Tilføj tomatpuré og hakkede tomater.
Mens saucen koger, koges pasta i en stor gryde med kogende saltet vand, indtil den er næsten færdigkogt.
Hæld vandet fra og bland med saucen, tilføj parmesan og cheddar.
Til sidst tilføjes de piskede æg.
Et ovnfast fad smøres og butterdejen ilægges, således at den dækker op over siderne
Hæld saucen i og slut af med et låg af butterdej, som er blevet prikket med en kniv, så dampen kan komme ud.
Låget pensles med æg.
Bages i ovnen i 1 til 1 ½ time ved 180 C
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gylden gazpacho
Bland majs, tomat i tern, finthakket rødløg, finthakket peberfrugt, agurk i tern, bouillon...
Lammekoteletter med gremolata og couscoussalat
Lammekoteletter med gremolata og couscoussalatSteg koteletterne på en tør pande et par min...
Skipperlabskovs
SkipperlabskovsSkær kalvebov eller andet kalvekød i 2 x 2 cm terninger. Kom nu kødet...