Video: Kanelsnegle med kardemomme
Kanelsnegle med kardemommeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
1 timer 20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
450 gram Hvedemel
-
1 deciliter Sukker
-
1 tsk Salt
-
2 tsk Stødt kardemomme
-
75 gram Blødt smør
-
25 gram Gær
-
2.1 deciliter Sødmælk
-
100 gram Blødt smør
-
1 deciliter Sukker
-
2 spsk Stødt kanel
Bland mel, sukker, salt og kardemomme i en stor skål.
Lun sødmælken i en lille kasserolle og smuldr gæren ud i mælken.
Kom smørret i melblandingen og smuldr det godt.
Kom mælken i og rør med ske.
Ælt dejen færdig på et melet bord og lad den hæve i 30 min. i skålen.
Rør alt (smør, sukker, kanel) til fyldet sammen.
Rul dejen ud til et rektangel på 25 x 30 cm og smør fyldet på.
Rul dejen sammen til roulade og skær den i skiver, der lægges på plader beklædt med bagepapir og efterhæver i 20 min..
Bages ved 225 gr. i 10 - 12 min. Afkøles. Kan fryses.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Andebryst med brunede kartofler
Andebryst med brunede kartoflerSkær rodfrugterne og løget i mundrette stykker, vend med ol...
Feta- og tomatsmørepålæg
Smuldr fetaen og fordel den jævnt i en lille (½ l) ovnfast skål eller fad. Skær tomaten i...
Brændt spidskål
Brændt spidskålRens kålen og del det på midten. Varm en pande op ved så høj varme som...