Video: Torsk rørt med creme fraiche og urter
Torsk rørt med creme fraiche og urterKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Kogt torskefilet
-
2 deciliter Creme fraiche 18%
-
1 deciliter Mayonnaise
-
0.5 stk Rødløg
-
2 spsk Frisk dild
-
2 spsk Frisk purløg
-
4 skive Franskbrød
-
1 stk Citron
Riv torsken i grove stykker og læg den til side på en tallerken.
Bland mayonnaise, creme fraiche, rødløg hakket fint samt urter.
Bland torsken i og smag til med citronsaft, salt og peber.
Rist franskbrødet til det er sprødt og gyldent på begge sider.
Fordel torskeblandingen på brødet og anret med lidt hakket grønt samt citronbåde.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Cremet dessertsauce
Kom smør, sukker samt æg i en lille gryde over middel varme. Hæld mælk i og varm, til det...
Julebrownies
Varm ovnen op til 200 grader.Rør sukker og smør skummende. Rør æggene i et ad gangen. Blan...
Ostekage med svesker
Dej: Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt makroner. Drys dejen i en...