Video: Fiskefrikadeller med dild
Fiskefrikadeller med dildKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
6
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
400 gram Fiskefars
-
60 gram Æg
-
1 stk Finthakket zittauerløg
-
1 deciliter Dild
-
1/4 tsk Groft salt
-
1/2 tsk Friskkværnet peber
Rør fiskefarsen med æg, løg, dil, salt og peber. Lad farsen hvile tildækket i køleskabet i 15 min.
Lad smørret blive gylden i en pande. Steg 16 små fiskefrikadeller ved jævn varme i 12 min - vend dem af og til. Tilbehør: Agurkerelish og kartofler.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Urtefrikadeller
Kartofler, gulerødder og blomkål moses og blandes med de øvrige ingredienser. Formes til f...
Aubergine i tomat og hvidløgssauce
Fjern enderne på auberginerne og skær dem i skiver. Læg skiverne i saltvand i ca. 1 time....
Jordbær med appelsinsirup
Vask jordbær og fjern den grønne stilk. Pres appelsinen og hæld saften på en pande, til...