Video: Fiskefrikadeller med dild
Fiskefrikadeller med dildKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
6
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
400 gram Fiskefars
-
1 stk Æg
-
1 stk Finthakket zittauerløg
-
1 deciliter Dild
-
1.4 tsk Groft salt
-
1.2 tsk Friskkværnet peber
Fiskefrikadeller med dild
Start med at rør fiskefarsen sammen med æg, løg, dil, salt og peber. Når du har gjort det, putter du skålen med den sammenrørte fars i køleskabet. Lad farsen hvile tildækket i 15 min.
Fat herefter en pande, og kom noget smør på til stegning. Lad smørret blive gylden. Steg 16 små fiskefrikadeller ved jævn varme i 12 min - vend dem af og til.
Når fiskefrikadellerne har den farve, du foretrækker, når de 12 minutter vel at mærke er gået, er de færdige og klar til severing.
Velbekomme!
Det er ingen overraskelse, men til sådan nogle fiskedeller her går nye kartofler virkelig godt til. Og de må meget gerne være nye, danske kartofler.
Ligeledes er agurkerelish særdeles velegnet til sådan en ret her.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Jomfruhummer
JomfruhummerI denne opskrift laver vi en gang tomatmarmelade til vores jomfruhummere. Førs...
Langtidshævet fuldkornshvedebrød
Opløs gæren i vandet. Bland resten i til en løs dej. Kom dejen i smurte forme, de skal k...
Spareribs med sesamsauce
Bed slagteren om at skære spareribsene i ca. 5 cm lange stykker. Del dem med en skarp kniv...