Video: Fiskefrikadeller med dild
Fiskefrikadeller med dildKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
400 gram Fiskefars
-
1 stk Æg
-
1 stk Finthakket zittauerløg
-
1 deciliter Dild
-
1.4 tsk Groft salt
-
1.2 tsk Friskkværnet peber
Fiskefrikadeller med dild
Start med at rør fiskefarsen sammen med æg, løg, dild, salt og peber.
Når du har gjort det, putter du skålen med den sammenrørte fars i køleskabet.
Lad farsen hvile tildækket i 15 min.
Fat herefter en pande, og kom noget smør på til stegning.
Lad smørret blive gylden.
Steg 16 små fiskefrikadeller ved jævn varme i 12 min - vend dem af og til.
Når fiskefrikadellerne har den farve, du foretrækker, når de 12 minutter vel at mærke er gået, er de færdige og klar til severing.
Velbekomme!
Det er ingen overraskelse, men til sådan nogle fiskedeller her går nye kartofler virkelig godt til. Og de må meget gerne være nye, danske kartofler.
Ligeledes er agurkerelish særdeles velegnet til sådan en ret her.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Æbleflæsk
ÆbleflæskHusk at bruge stegeflæsk til retten. Skær flæsket i skiver Pil løgene og skær dem...
Rejer i hvidløg og chili
Rejer i hvidløg og chiliPil rejerne og krydr dem med salt og peber. Pil hvidløget og skær...
Farsbrød i ovnen
Forvarm ovnen til 175°C. Smuldr brødet til krummer. Bland krummerne, oksekødet, æg, ketchu...