Video: Torsk med rødbedevinaigrette
Torsk med rødbedevinaigretteKøkken:
Ingredienser:
Spansk
7
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Torskefilet
-
400 gram Rå rødbede
-
1.5 Olivenolie
-
1 Balsamico
-
2 spsk Akaciehonning
-
0.5 bdt Frisk purløg
-
2 deciliter Vand
Torsk med rødbedevinaigrette
Kog et par rødbeder i 2 dl. vand og gem saften.
Kom rødbedesaft, balsamico og honning i lille gryde og bring det i kog.
Lad det koge ind til en 1/4.
Smag til med salt og peber, og kom 1 dl olivenolie i.
Skræl rødbederne og skær dem i små tern.
Opvarm lidt olie på en pande og lad rødbederne stege møre heri i ca. 10 min.
Krydr torsken med salt og peber, og varm en pande med olivenolie.
Steg dem på begge sider og tag dem af blusset.
Anret først rødbederne i et fad og læg torsken ved siden af.
Til sidst hældes den lune vinaigrette over og der drysses med purløg.
Bon appetit!
Andre retter med torsk?
Hvad med suppe med peberfrugt, søde kartofler og torsk?
Eller hvordan lyder dampet torsk med ristede grøntsager og ris?
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Balinesisk fisk
Forvarm ovnen til 160°C. Fisken skæres i meget små stykker, som drysses med salt og peber....
Indisk karry-gulerodssuppe
Indisk karry-gulerodssuppePil og høk løg og hvidløg. Skræl gulerødder og søde kartofler og...
Gado-gado salat
Skræl de kogte kartofler og skær dem i skiver. Vask bønnespirerne og nip evt. brune ender...