Video: Svinekoteletter med sennep- og cornichonsauce
Svinekoteletter med sennep- og cornichonsauceKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Smør
-
2 spsk Olivenolie
-
6 stk Svinekoteletter
-
1 deciliter Vand
-
1 stk Skalotteløg
-
1 stk Hvidløgs fed
-
4 stk Cornichon
-
1 spsk Dijonsennep
-
0.5 pakke Frisk persille
Smelt halvdelen af smørret sammen med halvdelen af olien i hver af to stegegryder.
Krydr koteletterne med salt og peber.
Svits koteletterne i de to gryder, ca. tre minutter pr. side.
Steg dem færdige ved lidt svagere varme.
Overfør dem til en tallerken og dæk dem med folie for at holde dem varme.
Del vand, hakket skalotteløg og presset hvidløg mellem gryderne.
Steg indtil løget er blødt.
Tilsæt stegesaft fra koteletterne.
Rør hakkede cornichoner og sennep i saucen.
Smag til med salt og peber.
Pynt koteletterne med persille.
Vin - Caprili Rosso Toscana Ilex - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Az. Agr. Caprili, Toscana, Italien, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 96,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Caprili Rosso Toscana IlexVinhuset Caprili råder over 58 hektar i det sydvestvendte område af kommunen Montalcino, men det er kun de bedst beliggende 15 hektar, der er tilplantet med vi... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Spørgsmål:
Hvad er Cornichoner?
Svar:
Det er meget små og hele syltede drueagurker, de kan købes i glas i de fleste supermarkeder.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
06/01-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mexicansk tunsalat
Bland tun, hakkede oliven, forårsløg og selleri i en stor skål. Vend det godt sammen.Bland...
Æble- og pæretærte
Æble- og pæretærteSkræl æblerne og pærerne. Skær derefter æblerne og pærerne i tynde...
Andesalat med vilde ris, pecannødder, druer og appelsindressing
Forvarm ovnen til 230°C.Opvarm en stor slip-let pande, til den er varm. Tilsæt andebryster...