Video: Fyldte bagekartofler
Fyldte bagekartoflerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
2 timer 10 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
4 stk Bagekartoffel
-
200 gram Flødeost 60+
-
100 gram Smør
-
1 stk Æg
-
0.5 bdt Frisk purløg
-
0.5 bdt Frisk persille
Vask og tør kartoflerne grundigt.
Pak dem ind i folie og bag dem ca. 1½ - 2 timer.
Halver dem og fjern kartoffelkødet med en ske.
Bland kartoffelkødet, flødeost, smør, æg, salt og krydderurter sammen og fyld det tilbage i kartoffelskrallen (kan også fyldes i små ildfaste skåle)
Bages gyldenbrune i ovnen ca. 20 -25 min. ved 200 grader.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Farfalle med soltørrede tomater og spinat
Pastaen koges i en stor gryde spilkogende vand. Hæld vandet fra og skyl pastaen kort under...
Sunde deller
Sådan laver du sunde dellerStart med at skræl og hakke løget i små stykker. Hvis du vil ha...
Agurkesuppe
AgurkesuppeSkyl agurken og skræl den. Del agurken over på langs og skrab indmaden ud med e...