Fedtegrever

Fedtegrever
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Tilbehør

2


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tips og serveringsforslag til dine fedtegrever


Fedtegrever er en god gammelt dansk ret der traditionelt er blevet brugt som pålæg. Det er vigtigt at fedtet får lov at stå på køl i køleskabet indtil det er helt stivnet. Først der er det klar til brug. Fedtegrever smager godt oven på f.eks.leverpostej eller spegepølse, da det tilføjer et dejligt salt og sprødt element. Når du alligevel er igang i køkkenet, så giv dig i kast med et hjemmebagt rugbrød med surdej. Server derefter en hjemmelavet leverpostej oven på dit rugbrød og top din mad på fedtegreverne.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Jordbærtrifli

Vegetar

Sådan laver du Jordbærtrifli Jordbærrene renses, skæres i skiver. Sukker drysses henov...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Cajunkrydrede kyllingelår med cashew-nøddedip og syltet salatagurk

Stærk mad
Fjerkræ

Cajunkrydrede kyllingelår: Skær nogle ordentlige snit på tværs af lårene og gnid dem med k...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Cremet dessertsauce

Vegetar

Kom smør, sukker samt æg i en lille gryde over middel varme. Hæld mælk i og varm, til det...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag