Video: Hjemmelavet leverpostej
Hjemmelavet leverpostejKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
800 gram Svinelever
-
400 gram Svinespæk
-
80 gram Smør
-
8 spsk Hvedemel
-
6 deciliter Skummetmælk
-
3 stk Æg
-
1 stk Løg
-
4 tsk Bordsalt
Smelt smør i en gryde og pisk melet i.
Herefter tilsættes mælk og sovsen bages tyk.
Det hele koger godt igennem.
Hakket spæk tilsættes og smeltes i den opbagte sovs.
Løget rives fint og kommes i gryden sammen med salt og peber.
Gryden tages af blusset og køles lidt ned.
Hakket lever tilsættes og der røres godt.
Kom de hele æg i og pisk dem grundigt ud i massen.
Det hele hældes i forme smurt med smør og bages i vandbad ved 175 grader i ca. 1 time.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Aïoli
Sådan laver du aïoliKom æggeblomme, eddike, hvidløg samt salt og peber i en foodprocessor...
Lynstegt oksekød med agurk
Put oksekødet i en skål og tilsæt sesamolie, sojasauce, salt, sukker og cayennepeber. Blan...
Bagte skovbær med marengs
Tænd ovne på 200 grader.Kom bærrene i et tærtefad (diameter 26 cm.). Pisk hviderne stive m...