Hovedret
Nutrition facts: 447 calories 2.825 carb 29.65 fat 1.225 fiber 11.675 protein 15.61225 fat 1.3425 sugar

Video: Pariserbøf

Pariserbøf

Pariserbøf

Pariserbøf
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

10 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Der er ingen ende på pariserbøffer

Denne opskrift kan varieres efter ønske. Mange foretrækker at fordele den rå fars på franskbrødsskiver og derefter stege dem, først med kødsiden nedad i ca. 5 min., dernæst på brødsiden indtil denne bliver sprød og brun. For et rigtigt sammensat måltid, kan du lave franskbrød helt selv derhjemme, ved at prøve vores egen opskrift på velsmagende franskbrød.


Tilbehøret kan også suppleres med hakket rødbede og peberrod.


Få børnene involveret

Pariserbøf er en nem ret for hele familien. Til denne ret er der mange opgaver de mindste kan gøre. Lad dem for eksempel hakke rødbederne eller så kan de forme selve pariserbøfferne. Du kan også servere pariserbøf til børnene med 'gnavergrønt' som de kan snacke på, og til og med hjælpe med at tilberede.


Savner du flere frokostforslag?

Der er intet så skønt som en pariserbøf til frokost, men vi har også mange andre gode opskrifter, der egner sig til frokostbordet. Bliv inspireret af en af vores mange opskrifter på sandwiches eller lækre omeletter.





Kokkens svar
Kød til pariserbøf

Spørgsmål:

Bør man ikke bruge oksetatar når man laver pariserbøf?



Svar:
Hej, både ja og nej, hvis man steger den rød så er det ok, skal man gennemstege den så bliver den ret tørt hvis der ikke er noget fedt i det hakkede kød.

Mvh Tomas
opskrifter.dk

07/08-2010 af Opskrifter.dk

Stegning af pariserbøf

Spørgsmål:

Jeg kan ikke forstå at når kød skal gennemsteges, så er det jo kun den ene side der bliver stegt da bøffen skal vendes med brødsiden nedaf.. Skal det være tartarkød eller alm oksekød. Hvad er bedst..Hvad bruger man på restaurant..Nb Jeg synes ikke jeg kan få den til at smage som den jeg får ude på rest. Skal man stege i smør??. venlig hilsen..



Svar:
Hej Bjarne, jeg steger altid brødet først, derefter kødet, den kan med fordel serveres lidt rød inden i, steg den i smør med lidt oliven olie på panden.Man bruge normalt bare alm hakket oksekød
Mvh Tomas
opskrifter.dk

28/04-2010 af Opskrifter.dk

kyllingefars

Spørgsmål:

hejsa. vil bare spørge om jeg kan lave en slags pariserbøf af kyllingefars. på forhånd tak venlig hilsen spejl



Svar:
Det kan du godt - du kan se opskriften her:

Du skal huske at kødet skal være gennemstegt, så du undgår salmonella.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

16/05-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Pad Thai

Stærk mad
Fjerkræ

Sådan laver du Pad ThaiAnbring nudlerne i koldt vand og lad dem bløde op i ca. 20 min....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1017
Opskrift

Tærte med skinke og porrer

Proteinrig mad
Kødretter

Dej: Skær smørret i mindre stykker, og smuldre det i melet, til det ligner revet ost. Ti...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 858
Opskrift

Frisk pasta

Vegetar

Frisk pasta med pastamaskineStart med at hælde melet ud på dit køkkenbord og saml melet så...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 642

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag