Hovedret
Nutrition facts: 1354.85 calories 2.825 carb 29.65 fat 1.225 fiber 11.675 protein 15.61225 fat 1.3425 sugar

Video: En moderne pariserbøf

En moderne pariserbøf

En moderne pariserbøf

En moderne pariserbøf
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

10 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

15 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Der er ingen ende på pariserbøffer

Denne opskrift kan varieres efter ønske. Mange foretrækker at fordele den rå fars på franskbrødsskiver og derefter stege dem, først med kødsiden nedad i ca. 5 min., dernæst på brødsiden indtil denne bliver sprød og brun.


Tilbehøret kan også suppleres med hakket rødbede og peberrod.


Savner du flere frokostforslag?

Der er intet så skønt som en pariserbøf til frokost, men vi har også mange andre gode opskrifter, der egner sig til frokostbordet. Bliv inspireret af en af vores mange opskrifter på sandwiches eller lækre omeletter.





Kokkens svar
Kød til pariserbøf

Spørgsmål:

Bør man ikke bruge oksetatar når man laver pariserbøf?



Svar:
Hej, både ja og nej, hvis man steger den rød så er det ok, skal man gennemstege den så bliver den ret tørt hvis der ikke er noget fedt i det hakkede kød.

Mvh Tomas
opskrifter.dk

07/08-2010 af Opskrifter.dk

Stegning af pariserbøf

Spørgsmål:

Jeg kan ikke forstå at når kød skal gennemsteges, så er det jo kun den ene side der bliver stegt da bøffen skal vendes med brødsiden nedaf.. Skal det være tartarkød eller alm oksekød. Hvad er bedst..Hvad bruger man på restaurant..Nb Jeg synes ikke jeg kan få den til at smage som den jeg får ude på rest. Skal man stege i smør??. venlig hilsen..



Svar:
Hej Bjarne, jeg steger altid brødet først, derefter kødet, den kan med fordel serveres lidt rød inden i, steg den i smør med lidt oliven olie på panden.Man bruge normalt bare alm hakket oksekød
Mvh Tomas
opskrifter.dk

28/04-2010 af Opskrifter.dk

kyllingefars

Spørgsmål:

hejsa. vil bare spørge om jeg kan lave en slags pariserbøf af kyllingefars. på forhånd tak venlig hilsen spejl



Svar:
Det kan du godt - du kan se opskriften her:

Du skal huske at kødet skal være gennemstegt, så du undgår salmonella.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

16/05-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Græsk salat med oregano

Vegetar
Vegansk Mad

Skær tomaterne i halve både, agurkerne i kvarte og løgene i ringe, bland det i en skål. S...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 422
Opskrift

Franske chokoladehorn

Vegetar

Fremgangsmåde: Rør gæren ud i den lune mælk. Smørret blandes med mel, hvorefter sukker o...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 699
Opskrift

Broccolispyd med hvidløgssauce

Fjerkræ

Pil de grove yderblade af stænglen på broccolien. Skær broccolien over på tværs (således a...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 752

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag