Video: Pariserbøf
PariserbøfKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket oksekød 3-7%
-
4 tsk Kapers
-
4 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
1 stk Løg
-
20 gram Smør
Pariserbøf
Form kødet til fire flade bøffer, og krydr med salt og peber.
Steg bøfferne i smør på en pande.
Servér med en pasteuriseret æggeblomme på toppen samt kapers og løg i skiver.
Nyd din pariserbøf, velbekomme!
Der er ingen ende på pariserbøffer
Denne opskrift kan varieres efter ønske. Mange foretrækker at fordele den rå fars på franskbrødsskiver og derefter stege dem, først med kødsiden nedad i ca. 5 min., dernæst på brødsiden indtil denne bliver sprød og brun. For et rigtigt sammensat måltid, kan du lave franskbrød helt selv derhjemme, ved at prøve vores egen opskrift på velsmagende franskbrød.
Tilbehøret kan også suppleres med hakket rødbede og peberrod.
Få børnene involveret
Pariserbøf er en nem ret for hele familien. Til denne ret er der mange opgaver de mindste kan gøre. Lad dem for eksempel hakke rødbederne eller så kan de forme selve pariserbøfferne. Du kan også servere pariserbøf til børnene med 'gnavergrønt' som de kan snacke på, og til og med hjælpe med at tilberede.
Savner du flere frokostforslag?
Der er intet så skønt som en pariserbøf til frokost, men vi har også mange andre gode opskrifter, der egner sig til frokostbordet. Bliv inspireret af en af vores mange opskrifter på sandwiches eller lækre omeletter.
Spørgsmål:
Bør man ikke bruge oksetatar når man laver pariserbøf?
Svar:
Hej, både ja og nej, hvis man steger den rød så er det ok, skal man gennemstege den så bliver den ret tørt hvis der ikke er noget fedt i det hakkede kød.
Mvh Tomas
opskrifter.dk
07/08-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Jeg kan ikke forstå at når kød skal gennemsteges, så er det jo kun den ene side der bliver stegt da bøffen skal vendes med brødsiden nedaf.. Skal det være tartarkød eller alm oksekød. Hvad er bedst..Hvad bruger man på restaurant..Nb Jeg synes ikke jeg kan få den til at smage som den jeg får ude på rest. Skal man stege i smør??. venlig hilsen..
Svar:
Hej Bjarne, jeg steger altid brødet først, derefter kødet, den kan med fordel serveres lidt rød inden i, steg den i smør med lidt oliven olie på panden.Man bruge normalt bare alm hakket oksekød
Mvh Tomas
opskrifter.dk
28/04-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
hejsa. vil bare spørge om jeg kan lave en slags pariserbøf af kyllingefars. på forhånd tak venlig hilsen spejl
Svar:
Det kan du godt - du kan se opskriften her:
Du skal huske at kødet skal være gennemstegt, så du undgår salmonella.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
16/05-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokoladekage med chokoladecreme
Chokoladekage med chokoladecremeChokoladekageKom sukker, æg og vanillesukker i en skål og...
Hakkebøffer i fad
Hakkebøffer i fadStart med at forme kødet til 4-6 bøffer ca. Krydr med salt og peber på hv...
Chilimarinerede svinekødsburgere
Bank koteletterne med en kødhammer til de er ca. ½ cm tykke. Put alle ingredienserne til m...