Video: Pariserbøf
PariserbøfKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
5
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket oksekød 3-7%
-
4 tsk Kapers
-
4 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
100 gram Løg
-
20 gram Smør
Pariserbøf
Form kødet til fire flade bøffer, og krydr med salt og peber. Steg bøfferne i smør på en pande.
Servér med en pasteuriseret æggeblomme på toppen samt kapers og løg i skiver.
Velbekomme!
Der er ingen ende på pariserbøffer
Denne opskrift kan varieres efter ønske. Mange foretrækker at fordele den rå fars på franskbrødsskiver og derefter stege dem, først med kødsiden nedad i ca. 5 min., dernæst på brødsiden indtil denne bliver sprød og brun.
Tilbehøret kan også suppleres med hakket rødbede og peberrod.
Savner du flere frokostforslag?
Der er intet så skønt som en pariserbøf til frokost, men vi har også mange andre gode opskrifter, der egner sig til frokostbordet. Bliv inspireret af en af vores mange opskrifter på sandwiches eller lækre omeletter.
Spørgsmål:
Bør man ikke bruge oksetatar når man laver pariserbøf?
Svar:
Hej, både ja og nej, hvis man steger den rød så er det ok, skal man gennemstege den så bliver den ret tørt hvis der ikke er noget fedt i det hakkede kød.
Mvh Tomas
opskrifter.dk
07/08-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Jeg kan ikke forstå at når kød skal gennemsteges, så er det jo kun den ene side der bliver stegt da bøffen skal vendes med brødsiden nedaf.. Skal det være tartarkød eller alm oksekød. Hvad er bedst..Hvad bruger man på restaurant..Nb Jeg synes ikke jeg kan få den til at smage som den jeg får ude på rest. Skal man stege i smør??. venlig hilsen..
Svar:
Hej Bjarne, jeg steger altid brødet først, derefter kødet, den kan med fordel serveres lidt rød inden i, steg den i smør med lidt oliven olie på panden.Man bruge normalt bare alm hakket oksekød
Mvh Tomas
opskrifter.dk
28/04-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
hejsa. vil bare spørge om jeg kan lave en slags pariserbøf af kyllingefars. på forhånd tak venlig hilsen spejl
Svar:
Det kan du godt - du kan se opskriften her:
Du skal huske at kødet skal være gennemstegt, så du undgår salmonella.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
16/05-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Crostini med parmesandip
Forvarm ovnen til 175°C. Hak løg, champignon og soltørrede tomater fint. Bland de seks...
Stegt makrel med kokosmælk
Bed fiskehandleren om at rense fiskene og fjerne hovedet. Hvis han ikke har for travlt,...
Krydret svinekødssuppe
Skær kødet i små strimler, hak løget diagonalt og riv ingefæren. Opvarm olien i en stor gr...