Video: Laks med mynte og peber
Laks med mynte og peberKøkken:
Ingredienser:
Dansk
17
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
600 gram Laks
-
1 deciliter Sojasauce
-
1 deciliter Sirup
-
1 kvist Frisk mynte
-
2 spsk Ingefær
-
1 spsk Chili paste
-
2 stk Hvidløg
-
6 kvist Frisk mynte
-
6 deciliter Frisk spinat
-
200 gram Cherrytomat
-
0.5 deciliter Tranebær
-
50 gram Solsikkekerne
-
50 gram Feta 40+
-
0.5 deciliter Olivenolie
-
0.25 deciliter Balsamico
-
1 tsk Brun farin
-
1 stk Hvidløg
Rens laksen og dup den tør.
Læg laksen med skindsiden nedad i et fad.
Bland soyasauce, sirup, hakket mynte(gem lidt til pynt), ingefær, chilipasta, peber og hakket hvidløg sammen og hæld derefter blandingen over laksen.
Dæk det hele til og lad det marinere i min. 20 min. (der skal være en del væske/marinade ved)
Læg laksen i et ovnfast fad med noget af marinaden, bag den i ovn i 10-12 min.
Salat:
Bland spinatblade med tomater, tranebær, solsikkefrø samt feta
Dressing:
pisk olie, balsamico, sukker, hakket hvidløg, salt og peber.
Hæld halvdelen over salaten og evt. resten over fisken.
pynt laksen med friske mynteblade.
Groft flûte eller krydderurtebrød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sommerdressing
Cremefraiche og mayonaise røres godt sammen. Riv/pres hvidløget heri sammen med citronsaft...
Grove speltboller
Grove speltbollerRør gær, vand, olie og salt sammen. Gulerødderne rives og blandes med sam...
Osso buco med kartoffelmos
Ossobuco med kartoffelmosKødet klippes i kanten, så kanterne ikke trækker sig ved stegning...