Video: Laks med mynte og peber
Laks med mynte og peberKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
17
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
600 gram Laks
-
1 deciliter Sojasauce
-
1 deciliter Sirup
-
1 kvist Frisk mynte
-
2 spsk Ingefær
-
1 spsk Chili paste
-
2 stk Hvidløg
-
6 kvist Frisk mynte
-
6 deciliter Frisk spinat
-
200 gram Cherrytomat
-
0.5 deciliter Tranebær
-
50 gram Solsikkekerne
-
50 gram Feta 40+
-
0.5 deciliter Olivenolie
-
0.25 deciliter Balsamico
-
1 tsk Brun farin
-
1 stk Hvidløg
Rens laksen og dup den tør. Læg laksen med skindsiden nedad i et fad. Bland soyasauce, sirup, hakket mynte(gem lidt til pynt), ingefær, chilipasta, peber og hakket hvidløg sammen og hæld derefter blandingen over laksen. Dæk det hele til og lad det marinere i min. 20 min. (der skal være en del væske/marinade ved) Læg laksen i et ovenfast fad med noget af marinaden, bag den i ovn i 10-12 min. Salat: Bland spinatblade med tomater, tranebær, solsikkefrø samt feta Dressing: pisk olie, balsamico, sukker, hakket hvidløg, salt og peper. Hæld halvdelen over salaten og evt. resten over fisken. pynt laksen med friske mynteblade.
Groft flûte eller krydderurtebrød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pandekager med spinat og skinke
Skyl spinaten godt og damp den under låg i 5 minutter. Vrid vandet ud og hak spinaten....
Kinesiske spareribs
Blanchér forårsløget i kogende vand i ét minut. Tag forårsløget op af gryden og læg i sted...
Braiseret salat
Vask salaten og slyng den. Skær den i halve og skær herefter hver halvdel i tre på langs o...