Video: Spinatsalat
SpinatsalatKøkken:
Ingredienser:
Nordisk
8
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
500 gram Frisk spinat
-
300 gram Cherrytomat
-
40 gram Pinjekerner
Dressing
-
4 spsk Olivenolie
-
2 tsk Dijonsennep
-
1 tsk Honning
-
1 fingerspids Groft salt
-
1 fingerspids Peber
Spinatsalat
Start med at riste pinjekerner.
Varm en pande op ved middel varme og rist dem uden olie.
Hold godt øje med kernerne, de brænder let på.
Lad dem køle et par minutter mens du forbereder resten af salaten.
Sorter spinaten for dårlige blade og skyl den grundigt i koldt vandt.
Tør den godt med et rent viskestykke.
Lad den ligge på viskestykket og tørre mens du laver dressing.
Skær tomaterne i halve.
Bland dijonsennep, honning, olie, salt og peber sammen i en skål.
Rør godt rundt.
Put spinaten i en skål, bland dressing, tomater og pinjekerner i.
Værsgo’ din spinatsalat er nu klar til servering!
Sæson for spinat
Vidste du at spinat kommer i sæson lige omkring april? Det gør cherrytomater også. Så det her er en oplagt salat at lave i løbet af foråret, hvor begge ting virkelig smager godt, og er lette at få fingrene i - i god kvalitet. Du kan også toppe din salat med lidt fetaost, hvis du har lyst til et cremet indslag.
Spinatsalat som tilbehør
En spinatsalat er et lækkert tilbehør til mange forskellige retter, den er sprød, frisk og lækker. Spinaten går for eksempel godt til en lækker lammekølle.
Du kan også servere det som tilbehør til forskellige grillretter, det kunne være en grillet kylling marineret i hvidløg, chili og citronsaft.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mosters birkeskage
Rørt KageSmør og sukker røres hvidt.Æg tilsættes lidt efter lidt. Resten af ingrediensern...
Kyllingelever med timian, bacon og karameliserede skalotteløg
Varm olien op i en pande til den næsten ryger. Tilsæt bacon og steg i 1-2 min. hvorefter k...
Mexicanske pandekager
Mexicanske pandekagerFørste hakker du løgene og river gulerødderne fint.Derefter svitser d...