Video: Havtaske med lime
Havtaske med limeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
14
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 20 minutter
Antal personer:
-
1 kg Havtaske
-
5 deciliter Fiskebouillon
-
1 stk Citronsaft
-
1 spsk Olivenolie
-
3 spsk Revet citronskal
-
1 spsk Smør
-
4 stk Forårsløg
-
1.25 deciliter Tør hvidvin
-
2 spsk Frisk timian
-
500 gram Frisk fettuccine
-
4 deciliter Piskefløde 38%
-
250 gram Smør
-
1 stk Limesaft
-
2 spsk Frisk persille
Filetér havtasken og kog fond på benet. Skær fileterne i schnitzler og mariner fisken i 1 time i salt, peber, timian, citronsaft og olie. Blancher de revne citronstrimler 3-4 min. i kogende vand. Lad dem dryppe af og skyl med koldt vand. Smelt smørret i en sauterpande, tilsæt forårsløg og sauter forsigtigt til de er bløde. Tilsæt fisk, fond og vin. Lad det simre til fisken ikke længere er gennemsigtig, 1-2 min. - Tag fisken op, dæk den til og hold den varm. Kog fettucinien og hold den varm. Imens laves saucen. Sauce: Reducer kogelagen til en glace. Tilsæt fløden og reducer til der er ca. 2 spsk tilbage. Monter saucen med smørret. Rør citronstrimler, limesaft og persille i. Smag til med salt og peber. Arranger fiskestykkerne på varme tallerkner sammen med fettucini og hæld saucen over fisken.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Avocado med balsamicobagte cherrytomater
Avocado med balsamicobagte tomaterTænd ovnen på 200 grader varmluft. Start med at...
Hvide bønner med rejer
Hak tomaterne. Svits hakket løg, hakket hvidløg og hakket peberfrugt (start med løg og hvi...
Ungarsk gullasch
Ungarsk gullasch Svits baconternene på panden - du behøver ikke fedtstof, da baconen i sig...