Video: Mørbradgryde a la Bretagne
Mørbradgryde a la BretagneKøkken:
Ingredienser:
Dansk
14
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
1 stk Svinemørbrad
-
200 gram Smør
-
0 Paprika
-
0 Salt
-
0 Peber
-
2 stk Løg
-
1 pakke Bacon
-
2 pakke Cocktailpølse
-
12 Vand
-
2 Mælk
-
0.25 liter Madlavningsfløde 8%
-
2 spsk Ketchup
-
0 Sovsekulør
-
6 Ris
Svinemørbraden afpudses og skæres i 2-3 cm. skiver og svitses på panden, med salt peber og paprika.
Lægges i en stor gryde.
Løg, champignon, pølser og bacon svitses og hældes sammen med.
Sauce:
Lav bretagnesovsen som på pakken, i en anden gryde og hæld fløden i.
Ketchup og madkulør piskes i.
Smag til med paprika.
Sovs hældes i samme gryde, rør rundt.
Serveres med ris.
Vin - Commuter Cuvee Pinot Noir - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Grochau Cellars LLC, Oregon, USA, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 129,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Commuter Cuvee Pinot NoirCommuter Cuvée er lavet på 100% Pinot Noir fra nogle af de bedste marker i det kølige Willamette Valley, Oregon. Gæret på det naturlige gær og lagret 7 måned... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Ønskes sovsen lidt stærkere kan lidt chili tilsættes
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Marias Boller
Smelt margerine + vand + gær Tilsæt salt, sukker og mel Bages i ovnen på 200 grader i...
Nektarinsalsa
Halvér nektarinerne, fjern stenene og hak dem. Bland alle ingredienserne i en skål. Rør...
Alpaca gryde
Hak løgende og svits dem på panden, steg herefter pølserne der er skåret ud i små stykker....