Forretter Sunde retter Vinter Efterår Hovedretter
Nutrition facts: 314 calories 14.5225 carb 0.85775 fat 2.225 fiber 10.33875 protein 0.1965 fat 2.4925 sugar

Video: Irsk stuvning

Irsk stuvning

Irsk stuvning

Irsk stuvning
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Andet

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 45 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Tips og Tricks

I denne opskrift af Irsk stuvning bruger vi et ovnfast fad. Hvis du har mulighed for at bruge en slow-cooker i stedet for, så er det helt klart noget vi også kan anbefale.

Hvis du bruger en slow-cooker, så er det en god ide lige at svitse kødet på panden før du kommer det i. Du følger samme fremgangsmåde, med at lægge ingredienserne ned i slow-cookeren lagvis, hvorefter du sætter den på lav varme og lader retten simre i ca. 6-7 timer.


Du kan eventuelt også bruge en bouillon terning sammen med vandet. Kartoflerne jævner bouillonen fint, men kan altid suppleres med noget stivelse, fx majstivelse.


Bacon er også en ingrediens der passer virkelig godt til retten. Du svitser simpelthen bare baconen på panden før du kommer dem ned i det ovnfaste fad.

Den perfekte irske stuvelse er ikke kogt helt sammen, men er en god blanding af en gryderet og suppe.

Derudover skal det også være sagt at den traditionelle version af irsk stuvning er med lam. Så du varierer bare det kød du gerne vil bruge efter lyst og behov - det ændrer ikke i fremgangsmåden.


Tilbehør

Irsk stuvning er en ret der endelig ikke behøver noget tilbehør og er virkelig mættende. Hvis du savner lidt flere grøntsager kan du altid lave en frisk salat eller servere noget hjemmelavet brød eller flüte til.

Kokkens svar
anden anvendelse med grisekød

Spørgsmål:

kan man ikke også anvende grisekød hvad er det mest almindelige anvendte kød der bruges til irsk stuvning



Svar:
Ja - du kan godt bruge svinekød, men lam er også ganske godt - egentlig vil jeg mene at lam er det der er blevet brugt i den oprindelige opskrift, men der er mange forskellige opskrifter på Irsk stuvning.


mvh
Dorthe
opskrifter.dk

10/01-2008 af Opskrifter.dk

Irsk stuvning

Spørgsmål:

Hvordan undgår man, at kalkunkød bliver tørt?



Svar:
Det der er vigtigt er at koge eller stege det færdigt og ikke mere, pas på med at give det lige 5 minutter mere.

mvh
Tomas
opskrifter.dk

19/11-2006 af Opskrifter.dk

Irsk stuning

Spørgsmål:

Min søster`s mand har fødselsdag og vil gerne have irsk stuning, men hvad er det ?



Svar:
1Vi har en opskrift som hedder Irsk Stuvning:

du kan finde den her:

http://www.opskrifter.dk/Opskrift_101133.100.0.html

I denne opskrift bliver der brugt kalkun, men lam synes jeg vil være mere rigtigt, det skal bare stege lidt længere end kalkun, samt et par snittede løg - hvidkål er en vigtig ingrediens i Irsk stuvning.


med venlig hilsen

Dorthe
opskrifter.dk

04/08-2006 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Salat med bacon og vinaigrette

Kødretter

Rens salaten og læg den i en skål. Pensl brødene med olivenolie og bag dem i ovnen i ca....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2386
Opskrift

Aubergineruller

Vegetar
Proteinrig mad
Vegansk Mad

Tænd ovnen på 200°. Skær auberginen i tynde skiver på den lange led. Blancher dem hurt...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2160
Opskrift

Satayspyd af oksefilet og andebryst med dip og knas

Stærk mad
Proteinrig mad
Kødretter
Fjerkræ

Skær de to slags kød i mindre stykker (ca. 1½ x 1½ x 10 cm) og sæt dem på træspyd, som har...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1438

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag