Irsk stuvning

Irsk stuvning
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Irsk

Hovedret

5


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 45 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks


Kokkens svar
anden anvendelse med grisekød

Spørgsmål:

kan man ikke også anvende grisekød hvad er det mest almindelige anvendte kød der bruges til irsk stuvning



Svar:
Ja - du kan godt bruge svinekød, men lam er også ganske godt - egentlig vil jeg mene at lam er det der er blevet brugt i den oprindelige opskrift, men der er mange forskellige opskrifter på Irsk stuvning.


mvh
Dorthe
opskrifter.dk

10/01-2008 af Opskrifter.dk

Irsk stuvning

Spørgsmål:

Hvordan undgår man, at kalkunkød bliver tørt?



Svar:
Det der er vigtigt er at koge eller stege det færdigt og ikke mere, pas på med at give det lige 5 minutter mere.

mvh
Tomas
opskrifter.dk

19/11-2006 af Opskrifter.dk

Irsk stuning

Spørgsmål:

Min søster`s mand har fødselsdag og vil gerne have irsk stuning, men hvad er det ?



Svar:
1Vi har en opskrift som hedder Irsk Stuvning:

du kan finde den her:

http://www.opskrifter.dk/Opskrift_101133.100.0.html

I denne opskrift bliver der brugt kalkun, men lam synes jeg vil være mere rigtigt, det skal bare stege lidt længere end kalkun, samt et par snittede løg - hvidkål er en vigtig ingrediens i Irsk stuvning.


med venlig hilsen

Dorthe
opskrifter.dk

04/08-2006 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Grillet gås med svesker og sauce

Fjerkræ

Rens gåsen og klap den tør. Fjern overskydende fedt. Strø med salt og hakket merian på yde...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Paprikasauce

Vegetar

Peberfrugten svitses nogle minutter på panden og tages op. Løgene svitses, når de bider...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kalkunbryst m./ frisk pasta

Proteinrig mad
Fjerkræ

Skær kalkunbrystet i strimler og steg kalkunkødet på en varm pande, så det er gennemstegt....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag