Vinter Efterår Jul Hovedret
Nutrition facts: 626 calories 19.5 carb 60.9 fat 12.5 fiber 25.9 protein 10.19605 fat 0.3 sugar

Video: Andelår

Andelår

Andelår

Andelår
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Hovedret

4


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Savoykål med æbler

Vegetar

Fjern de yderste blade fra savoykålen, og flæk den i kvarte. Skær så bunden af ogvflæk d...

  4
Sværhedsgrad: 2,0 / 5
views : 842
Opskrift

Tunmousse med fløde og husblas

Proteinrig mad
Fiskeretter

De 5 blade husblas lægges i blød i koldt vand i en lille gryde. Tun, salt, peber, mayonna...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2783
Opskrift

Hjemmelavet glögg med appelsin og citron sirup

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Hjemmelavet glögg med appelsin/citron sirup, fremgangsmåde:Sirup: Appelsiner og citroner s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1376

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag