Video: Andelår
AndelårKøkken:
Ingredienser:
Fransk
4
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
1 timer 20 minutter
Antal personer:
-
400 gram Rå andelår
-
1 tsk Olivenolie
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
Andelårene krydres og lægges i et fad.
I forvarmet ovn 250 gr brunes i ca 10 min.
Derefter 1 time ved 180 gr. evt overdækket noget af tiden.
Hviler indpakket i folie i 10 min.
Serveres med stegte kartofler, grøn salat/blad selleri/tomater.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Auberginepuré med feta
Prik auberginen med en gaffel og bag den 40 min. i ovn. Flæk auberginen og skrab indholde...
Bøf Stroganoff med ris
Hak løgene og skær champignon i kvarte. Kødet strimles.Brun kødet ved kraftig varme til d...
Kanelkage med glasur
Sukker og margarine blandes i en skål. Kærnemælken tilsættes.Mel, natron og kanel blandes...