Video: Portvinspocheret pære med risbudding
Portvinspocheret pære med risbuddingKøkken:
Ingredienser:
Fransk
12
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
4 stk Pære
-
3 deciliter Vand
-
3 stk Hel nellike
-
1 stk Kanelstang
-
300 gram Sukker
-
3 deciliter Portvin
-
300 gram Polerede ris
-
1 stk Vanillestang
-
70 gram Sukker
-
6 deciliter Skummetmælk
-
80 ml Piskefløde 38%
-
4 stk Friske mynteblade
Pærerne skrælles.
Sukkerlage: Kog vand, nelliker, kanel, sukker og portvin op og kom pærerne i.
Lad dem koge i 30 min.
Tag pærerne op og kog væsken ned til en tyk sirup.
I mellemtiden koges ris, vanilje og sukker i mælken.
Det koges, til risene er bløde og der ikke er mere væske.
Der røres ofte.
Grøden afkøles.
Pisk fløden og vend den sammen med grøden.
Placér risene på en tallerken med pærer ovenpå.
Hæld den tykke sirup over pærerne.
Pynt med Legro® mynte.
Jordbær eller andre bær (se foto)
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bananpandekager
Sådan laver du bananpandekagerAlle de tørre ingredienser røres sammen. Derefter tilsættes...
Skumfiduser - marshmallows
Læg husblasen i blød i koldt vand.Bring vand og sukker i kog i en gryde.Kom vanillekornene...
Pærer med vaniljeis og lun chokoladesovs
Pærer med vaniljeis og lun chokoladesovsStart med at skylle og skrælle pærerne, og lad sam...