Køkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
5
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 deciliter Brun farin
-
0.5 deciliter Honning
-
4 spsk Usaltet smør
-
1 kvist Frisk timian
-
1 kg Blomme
Forvarm ovnen til 250°C.
Rør de første 4 ingredienser sammen i en gryde over høj varme. Lad det simre i et par minutter under heftig omrøring.
Skær blommerne i halve og fjern stenene. Tilsæt dem til gryden og lad det simre et par minutter uden at røre.
Sæt gryden med indhold i ovnen. Rist retten i ovnen, til der dannes mørk karamel, ca. 4 min. (tjek hyppigt for at undgå at det brænder på).
Fordel blommerne på desserttallerkener og hæld lidt af saucen/karamellen over. Servér med creme fraiche som tilbehør.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gammeldags pandekager
Sådan laver du Gammeldags PandekagerBland først sukker, salt, mel og vanillesukker. De...
Bagt laks med pecannød
Forvarm ovnen til 200°C. Bland sennep, smeltet smør og honning i én skål og bland rasp, ha...
Andebryst med solbær og chokoladesauce
Andebrysterne snittes på skindsiden. Smelt lidt smør på en god pande og steg dem, først me...