Video: Laks en papillotte med urtesauce
Laks en papillotte med urtesauceKøkken:
Ingredienser:
Fransk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
4 stk Laksefilet
-
10 gram Smør
-
8 stk Citron
-
3.5 deciliter Fiskebouillon
-
1 deciliter Tør hvidvin
-
2 stk Skalotteløg
-
2.5 deciliter Piskefløde 38%
-
2 spsk Frisk persille
-
2 spsk Frisk kørvel
Stil ovnen på 200°C.
Fjern evt. ben fra laksefileterne; brug fx en madpincet.
Klip 30 cm cirkler ud af bagepapir (1 pr. filet).
Fold hver cirkel over, åbn den igen og pensl den med smeltet smør.
Læg en laksefilet på den ene halve papircirkel, læg fire halve skiver citron på, og fold den anden papirhalvdel over, så fisken er lukket inde.
Luk pakkerne ved at folde de to lag bagepapir stramt sammen i kanten.
Læg pakkerne på en bageplade og sæt dem i ovnen i 10-15 minutter (afhængig af laksens tykkelse), eller til fiskekødet føles fast.
Krydderurtesauce: hæld boullion, vin og hakket skalotteløg i en pande og lad det simre, til det er kogt ind til en sirupskonsistens
(der skal være ca. 5 spsk væske tilbage).
Tilsæt fløde og lad det boble nogle minutter, så det tykner lidt.
Smag til med salt og peber og rør forsigtigt krydderurterne i.
Lad hver af de spisende åbne sin egen fiskepakke ved bordet, og servér urtesaucen til separat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagte løg med honning og timian
Skyl de upillede løg og halver dem på tværs. Læg løgene i en lille bradepande med snitfla...
Pizziolasauce
Svits løg og hvidløg I olien uden at tage farve.Tilsæt ansjos og tomatpure.I med resten.Fl...
Squash fyldt med vilde ris
Kog de vilde ris efter anvisninger på emballagen.Skær squashene midtover på langs. Fjern n...