Video: Bouillabaise
BouillabaiseKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Hovedret
17
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
300 gram Torskefilet
-
300 gram Laksefilet
-
300 gram Makrel
-
250 gram Kogte rejer
-
3 stk Hvidløgs fed
-
2 stk Porre
-
3 pakke Bladselleri
-
3 stk Tomat
-
0.5 kvist Frisk timian
-
0.5 kvist Frisk persille
-
3 stk Laurbærblad
-
250 gram Hummer
-
0 Safran
-
0 Olivenolie
-
0 Bordsalt
-
2 stk Løg
-
1 stk Fennikelknold
Grøntsagerne renses, grovhakkes og sauteres i olie i en stor gryde. Tilsæt vand til det dækker og lad det småkoge i ca. 5 min. Suppen blendes. Skold og flå tomaterne, hak dem groft og hæld dem i gryden sammen med krydderurter, krydderier, salt og peber. Suppen koger i 10 min. Fiskene renses og skæres i grove stykker, lægges ned i suppen hvor de koger med i 10-15 min. Fisken tages op og holdes varm. Skaldyrene tilsættes og koger igennem.
Spørgsmål:
Hej! Ang. receptet på bouillabaisse så funderar jag på om det går lika bra att steka fisken på sidan om för att sedan lägga i tallrik och hälla soppa över? Det är ju lätt hänt att fisken blir lite "lös" när den kokas tycker jag. Vad tycker du?
Svar:
du behöver inte steka den , koka den bara i lite soppa, bra ide'
mvh
Tomas
recept.se
14/02-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Æble "pizza"
Forvarm ovnen til 200°C. Rul tærtebunden ud på en melbestrøet overflade. Overfør bunden ti...
Salat med appelsin og fennikel
Riv lidt skal fra en af appelsinerne og gem det. Fjern resten af skrællen fra appelsinerne...
Fyldt kål med oksekød, squash og urter
Opvarm ovnen til 175°C. Skær kålene i halve på langs. Udhul kålene således at der bliver 3...