Video: Koldskål med hyldeblomst og jordbær
Koldskål med hyldeblomst og jordbærKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
1 timer 40 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
3 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
2 spsk Sukker
-
1 tsk Vanilje
-
1 liter Kærnemælk
-
2 deciliter Tykmælk
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
4 spsk Koncentreret hyldeblomstsaft
-
2 spsk Citronsaft
-
20 stk Friske jordbær
Koldskål med hyldeblomst og jordbær
Æggeblommer og sukker piskes godt.
Vanillien kommes i.
Vend tykmælken i cremen, og rør kærnemælken forsigtig i.
Pisk fløden til den er blød og fluffy og vend den i koldskålen
Smag nu til med hyldeblomstsaft og citron.
Sæt på køl gerne en time eller mere.
Serveres med friske jordbær, skåret i halve og lidt knuste kammerjunker
Velbekomme!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hindbærlagkage
HindbærlagkageMandelbund:Æggeblommer og sukker piskes med håndmikser til en tyk æggesnaps....
Rabarbertærte
RabarbertærteTænd ovnen på 200 grader.Skyl rabarberne og skær dem i stykker på ca. 1 cm. S...
Æggepandekage med fyld
Sådan laver du æggepandekage med fyldIngredienserne til æggerouladen blandes og hældes i e...