Video: Mørbradsstrimler med limesauce
Mørbradsstrimler med limesauceKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
10
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
200 gram Svinemørbrad
-
1 spsk Olivenolie
-
200 gram Løg
-
400 gram Bacon
-
2 spsk Hakket jalapeño
-
1 deciliter Tør hvidvin
-
2.5 deciliter Hønsebouillon
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
0.5 deciliter Limesaft
-
200 gram Tomat
Skær mørbraden i skiver, og derefter i tynde strimler. Krydr strimlerne med salt og peber. Opvarm olien på en stor pande ved høj varme og svits kødstrimlerne i 1 min. Overfør dem til en tallerken. Put hakket løg, hakket bacon og jalapeno på den samme pande og svits dem i ca. 5 min. Tilsæt vin og kog op i et minut. Tilsæt bouillon og fløde og lad det simre i ca. 8 min. Returner kødet til panden. Rør limesaften i og tilsæt hakkede tomater. Lad det simre, til kødet er gennemstegt, ca. 3 min. yderligere. Overfør til et serveringsfad. Pynt med hakket forårsløg og servér.
Kogte ris og salat
Spørgsmål:
En god ide til noget godt tilbehør til denne ret..??
Svar:
Hej , jeg ville nok servere jasminris til denne ret , men du kan også lave en kartofelkage
Mvh Tomas
opskrifter.dk
11/07-2009 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej! I många recept är det vitt vin i. Jag är ingen vindrickare så jag har aldrig vin hemma, det känns som det blir ganska dyrt att köpa en flaska vin för att ha en skvätt i maten. Går vinet att ersätta med något annat?
Svar:
Hej , svår fråga.Naturligtvis spelar det in att det smakar av vin , men ibland kan man andvända tex citronsaft i stället
Mvh Tomas
recept.se
20/07-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Solsikkeboller
Sådan laver du solsikkebollerNår du skal lave solsikkeboller, skal du starte med at smuldr...
Kokoskage med vanilleglasur
Forvarm ovnen til 175°C. Smør to runde kageforme. Del æggene og gem 2/3 af æggehviderne...
Æble Charlotte med creme anglaise med citronmelisse
Kompot: Æbler, kanel, muskatnød, sukker og vand varmes op i en gryde. Når det koger skrues...