Køkken:
Type:
Ingredienser:
Thailandsk
Hovedret
5
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
800 ml Kokosmælk
-
2 spsk Rød karrypasta
-
1 spsk Fish sauce
-
1 stk Frisk chili
-
24 stk Store pillede rejer
Bland kokosmælk, karrypasta, fishsauce og finthakket chili i en wok. Bring det langsomt til at simre over middellav varme under hyppig omrøring.
Reducér til lav varme og tilsæt rejer. Varm det uden låg under hyppig omrøring, indtil rejerne er gennemstegte og smagsindtrykkene er godt afstemt, ca. 15 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Halloweenpølsehorn
Sådan laver du halloweenpølsehorn Dejen til pølsehornene:Smelt smørret i en gryde og tilsæ...
Kalkun i parmesan med tomatkompot
Kødet skæres i mindre stykker og vendes i parmesan. Steg kødet af i panden. Tag kødet...
Is med dajm
Pisk hviderne næsten stive. Vend sukkeret i og pisk massen helt stiv.Mal mandlerne med ska...