Video: Berlinere
BerlinereKøkken:
Ingredienser:
Andet
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
50 gram Gær
-
250 ml Lunken mælk
-
50 gram Blødt smør
-
50 gram Sukker
-
2 stk Æg
-
500 gram Hvedemel
-
1 deciliter Hindbærsyltetøj
Gæren udrøres i den lunkne mælk, smør, sukker, æg og mel tilsættes.
Dejen arbejdes godt igennem med en træske.
Æltes færdig på melstrøet bord. Stilles til hævning, hæver til dobbelt størrelse.
Dejen æltes igennem efter hævning, rulles ud, stikkes ud i passende runde boller, der skal være et lige antal, efterhæver ca 20 min.
Lidt syltetøj lægges på midten af halvdelen af bollerne, smøres i kanten med lidt sammenpisket æg, 2 boller lægges sammen.
Koges i varm svinefedt. Rulles i sukker efter kogning.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Artiskokhjerter med ansjoser
Halver artiskokhjerterne og stænk med olivenolie. Fordel ansjosfiletterne henover og serve...
Braiserede oksestrimler med grøn peber
Vend oksestrimlerne i mel, salt og peber. Opvarm olien i en stor gryde. Brun kødet på alle...
Oreganobrød
Lun mælken let og smelt fedtstoffet heri.Smuldr gæren og opløs den i væden, væden nå kun v...